Представлено смартфони Samsung Galaxy S24 і Galaxy S24 Plus: нова еру мобільного AI

23:07, 17.01.2024

Компанія Samsung Electronics Co., Ltd. сьогодні представила нові Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ і Galaxy S24, суттєво розширюючи можливості мобільних технологій за допомогою Galaxy AI. Серія Galaxy S прокладає шлях у нову еру, де роль, яку відіграють мобільні пристрої в житті користувачів, зміниться назавжди. AI-технологія використовується для покращення можливостей Galaxy S24 практично в усіх аспектах: від безбар'єрного спілкування, завдяки інтелектуальному перекладу текстових повідомлень і телефонних розмов, до максимальної свободи творчості із ProVisual Engine від Galaxy і запровадження нового стандарту пошуку, з яким спосіб дослідження світу для користувачів Galaxy набуде інноваційної форми.

«Серія Galaxy S24 змінює те, як ми взаємодіємо зі світом, і започатковує нове десятиліття мобільних інновацій», — каже Тхе-Мун Ро, президент і керівник підрозділу Mobile eXperience в Samsung Electronics. «Ми створили Galaxy AI, застосувавши наші знання у галузі розробки інновацій і глибоке розуміння того, як саме люди використовують свої телефони. І ми раді бачити, як користувачі по всьому світу спрощують повсякденне життя завдяки Galaxy AI, відкриваючи для себе нові можливості».


Зручний і надійний помічник на кожен день

Galaxy AI покликаний покращувати широкий спектр користувацьких можливостей і зокрема головну функцію мобільних телефонів — спілкування. Із Galaxy S24 ви легко знаходитимете спільну мову з будь-ким, не переймаючись мовними бар'єрами. Обмінюйтесь повідомленнями з колегою з-за кордону, бронюйте номер у готелі в іншій країні — усе це відтепер можливо з функцією Live Translate, яка перекладає текстові й голосові повідомлення (у попередньо встановленому застосунку) у режимі реального часу. Для цього не потрібно жодних сторонніх застосунків, а вбудована AI-технологія подбає про конфіденційність усіх розмов.

За допомогою функції Перекладач співрозмовники можуть у режимі реального часу переглядати на розділеному екрані щойно озвучені репліки, представлені у формі тексту. Функція доступна навіть без з’єднання із мережею мобільного зв'язку чи Wi-Fi.

У повідомленнях та інших застосунках функція Chat Assist допомагає підібрати найбільш доречний стиль висловлювання, щоб звертання до колеги було шанобливим і ввічливим, а допис для соціальних мереж — влучним і лаконічним. AI-технологія, якою оснащено клавіатуру Samsung Keyboard, також може перекладати повідомлення й електронні листи в режимі реального часу 13 мовами. Автомобільна система Android Auto викладає короткий зміст вхідних повідомлень і пропонує найбільш доречні дії, як-от надіслати приблизний час прибуття, щоб ви могли залишатися на зв'язку, не відволікаючись від ситуації на дорозі.

Функція Note Assist у Samsung Notes також суттєво полегшує роботу з нотатками: AI-технологія створює короткі описи, шаблони для впорядкування записів та обкладинки, спрощуючи пошук потрібної інформації. А Transcript Assist використовує AI-технологію для транскрибування голосових записів, створення коротких підсумків і перекладу сказаного, навіть коли в записі чутно декількох осіб.

Спілкування — це не єдиний напрям, у якому Galaxy S24 пропонує інноваційні можливості. Пошук в Інтернеті став інформаційною революцією, яка торкнулась практично всіх аспектів життя. Galaxy S24 відкриває нову сторінку цієї історії завдяки функції Circle to Search — інтуїтивній технології пошуку Google за допомогою жестів. До створення нового неймовірного інструменту долучився світовий лідер у цій галузі, компанія Google, щоб  зрештою користувачі Galaxy отримали ще один простий і зрозумілий спосіб пошуку інформації. Для перегляду релевантних результатів пошуку потрібно лише натиснути й утримати кнопку Додому, а потім обвести, виділити, підписати чи торкнутися на екрані Galaxy S24 будь-якого елементу, який вас цікавить. Якщо на знімку, опублікованому вашим другом, ви побачите визначну пам'ятку або натрапите на цікавий факт у ролику YouTube Shorts, ви можете швидко дізнатися більше про них, не закриваючи застосунок. І, залежно від місцезнаходження, для певних пошукових запитів можна переглядати генеративні огляди, сформовані за допомогою AI-технології, які містять корисну інформацію і контекст, зібрані з усієї мережі Інтернет, а також ставити більш складні та конкретні запитання. Це дуже просто. І революційно.

Характеристики

Galaxy S23 має лише 8 ГБ оперативної пам'яті, варіанти флеш-пам'яті - 128 або 256 ГБ. У Galaxy S24 Plus 12 ГБ ОЗП, а також 256 або 512 ГБ флеш-пам'яті.

Фронтальна камера в цих моделях - з 12-мегапіксельним сенсором і автофокусом, основна камера представлена трьома модулями. Основний - з 50-мегапіксельним сенсором і системою оптичної стабілізації. Є модуль з 10-мегапіксельним датчиком, OIS і телеоб'єктивом з 3-кратним зумом, а також 12-мегапіксельний сенсор з надширококутним об'єктивом з кутом огляду 120 градусів.

Samsung Galaxy S24 отримав екран Dynamic AMOLED 2X з діагоналлю 6,2 дюйма, роздільною здатністю 2340 x 1080 пікселів, кадровою частотою 120 Гц, підтримкою HDR10+ і технології Vision Booster.

У Galaxy S24 Plus екран більший - Dynamic AMOLED 2X з діагоналлю 6,7 дюйма і роздільною здатністю 3120 х 1440 пікселів (як у Galaxy S24 Ultra). HDR10+ і Vision Booster підтримуються. Максимальна яскравість дисплеїв збільшена до 2600 кд/кв.м.

Galaxy S24 отримав акумулятор ємністю 4000 мАг з підтримкою зарядки потужністю 25 Вт, у Galaxy S24 Plus акумулятор ємністю 4900 мАг з підтримкою зарядки потужністю 45 Вт. Обидві моделі підтримують бездротову зарядку потужністю 15 Вт.

Galaxy S24 також є першим смартфоном серії Galaxy S, у конструкції якого використано перероблену сталь і термопластичний поліуретан (TPU). Динаміки Galaxy S24 Ultra містять щонайменше 40% переробленої сталі, а бічні кнопки та клавіші регулювання гучності — від 10% переробленого TPU. Є захист IP68, екран захищений за допомогою загартованого скла Gorilla Glass Victus 2. Є підтримка Wi-Fi 6E і Bluetooth 5.3. Смартфони працюють під управлінням One UI 6.1 на базі Android 14 і отримуватимуть оновлення до 2031 року.

Доступність

З 17 січня 2024 року серія Galaxy S24 буде доступна для передзамовлення з додатковою вигодою до 14 000 грн. Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ та Galaxy S24 надійдуть у продаж 7 лютого. Рекомендована ціна – від 37 999 грн.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна