Рекуператори: зі світу інновацій

21:23, 14.08.2023

Брак кисню та поступове збільшення в повітрі кількості вуглекислого газу – певно найбільші проблеми, що виникають через застій повітря в приміщенні чи надто слабкий рух повітряних мас. Лише правильний повітрообмін здатен створити сприятливий мікроклімат та забезпечити мешканців житла кількістю кисню, що буде достатньою для повноцінного дихання. Погана ж вентиляція, навпаки, є причиною маси проблем, серед яких:

  • головний біль;
  • зниження працездатності та уваги;
  • погане самопочуття;
  • задуха;
  • виснаження організму.

В приміщенні, де спостерігається застій повітря, поступово накопичується пил. Під час дихання він потрапляє до організму та сприяє проникненню в нього шкідливих мікроорганізмів і алергенів. Як результат – людина хворіє – виникає сльозотеча чи нежить, подразнюється горло або спостерігаються інші несприятливі реакції. Що робити аби уникнути цього? Зверніть увагу на рекуператори PRANA. Це припливно-витяжні системи механічного типу (для вентиляції з рекуперацією). Дані пристрої, що мають у своєму складі рекуператор і теплообмінник з особливою конструкцією, використовуються для забезпечення припливу і витяжки – одночасно та без змішування потоків повітря. Рекуператори зберігають до 98% прохолоди чи тепла в квартирі, що є ще одною їх безсумнівною перевагою.

Сучасні рішення на ринку вентиляції

Рекуператори повітря PRANA є реальним втіленням інноваційних технологій. Це приточно-витяжна система, що стала унікальною. Побутові вироби українського виробництва створені з використанням сучасних матеріалів і технологій, які не порушують тонкі енергії й природні властивості свіжого повітря, отриманого з вулиці. Воно зберігає свій іонний склад та унікальні енергетичні властивості незалежно від пори року.

Тепло – є однією з найважливіших компонентів здорового мікроклімату. Воно зберігається завдяки транспортуванню енергії повітропотоків через теплообмінник рекуператора. Останній створений з мідної пластини (має її за основу), яка захищає робочий модуль від накопичення шкідливих бактерій. Це природний антисептик, що має високий рівень теплопровідності, не іржавіє, не псується, економить енергоресурси.

Рекуператор PRANA практично не має конкурентів в Україні та за її межами. Він не лише виділяється своїми унікальними властивостями, а й вирізняється доволі компактними розмірами й стильним дизайном. Більш того, споживач може скористатися спеціальною опцією і, самостійно обрати оформлення пристрою. Це дозволить купити товар, який відмінно доповнить інтер’єр житла. Рекуператори PRANA дуже прості в керуванні та гарантують затишок кожній родині. Відчуйте, що таке комфорт разом зі стильним та сучасним обладнанням для вентиляції в будь-яку пору року.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини