Сайт-візитка: кому потрібен, переваги та особливості бізнес сторінок онлайн

17:10, 12.08.2023

Сайти-візитки стали популярними у сфері інтернет-маркетингу завдяки своїй компактності та доступності, а також візуальній простоті без втрати необхідного інформаційного наповнення. Це мінімалістичні сайти, які містять основну інформацію людину або компанію, продукт або послугу, якщо говорити коротко – це ваша візитка у смартфоні або ноутбуці, яка дає доступ до найважливішої інформації для подальшого контакту.

Сторінки-візитки можна створювати самостійно, але безкоштовні сервіси по типу Mobicard надають їм додаткових функцій і до того ж безкоштовні. Зазвичай онлайн візитівки не мають складної структури і функціоналу, але можуть значно підвищити впізнаваність персони/бренду і залучити нових клієнтів/партнерів.

Однією з головних переваг сайту-візитки, яку дозволяє реалізувати сервіс бізнес сторінок, є його економічність. Створення такого сайту обходиться безкоштовно, адже витрачається лише небагато часу на заповнення інформаційних полів. Зауважте, що розробка повноцінного корпоративного сайту, навіть однією сторінкою, обійдеться в чималу суму. Крім того, на підтримку сайту-візитки потрібно менше часу і ресурсів. Власники невеликих бізнесів або фрілансери можуть використовувати цей тип сайтів для представлення своїх послуг або товарів в Інтернеті без зайвих витрат.

Кому потрібен сайт-візитка?!

  1. Сайт-візитка - вигідне рішення для малого та середнього бізнесу, фрілансерів та індивідуальних підприємців. Вони дають змогу швидко і просто створити онлайн-присутність для себе та компанії, або персонального бренду.
  2. Сайт-візитка може бути корисний для людей, які хочуть продемонструвати своє портфоліо або резюме в інтернеті. Художники, дизайнери, фотографи, письменники можуть скористатися можливостями сайту-візитки для показу своїх робіт і розширення аудиторії.
  3. Бізнес сторінки є зручним інструментом для будь-якої людини або компанії, які хочуть мати простий і ефективний спосіб представлення себе в інтернеті, швидкої передачі даних про себе в один лінк чи через QR код, оптимізоване під смартфони відображення інформації, включаючи контакти та лінки на месенджери і соціальні мережі.

Переваги односторінкових сайтів

Односторінкові сайти-візитки мають кілька переваг перед більш складними веб-сайтами:

  • По-перше, вони швидко завантажуються і відображаються на мобільних пристроях.
  • По-друге, односторінковий сайт дає змогу зосередити весь контент на одній сторінці, що полегшує навігацію.
  • По-третє, сайти-візитівки забезпечують високу конверсію відвідувачів у клієнтів завдяки своїй структурі та фокусуванню на основному.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини