Ремонт iPhone в TrueTone Service: надійно, швидко та за комфортною ціною

19:33, 29.09.2022

Сьогодні практично кожен другий є власником смартфона від компанії Apple. Це й не дивно, адже це вже свого роду тренд. Бренд, який не потребує додаткової реклами. Айфони мають найкращу камеру, чудово захищають особисті дані, та й загалом стильно і красиво виглядають. А ще вони дуже надійні. Та навіть попри те, що “яблучні” девайси, особливо нові покоління, виготовляють з міцних матеріалів, та є водостійкими, казуси з ними можуть трапитися. Ремонт айфонів — справа дуже делікатна. Рекомендуємо довіряти її лише кваліфікованим майстрам та вузькопрофільним сервісним центрам.

Ремонт айфонів або які проблеми трапляються найчастіше

Зауважимо, що поломки айфонів бувають як внутрішні, так і зовнішні. Якщо смартфон впав, сильно стукнувся, то проблеми можуть бути виключно естетичного характеру. А інколи деякі деталі можуть пошкодитися настільки сильно, що просто вийдуть з ладу. Наприклад, розіб’ється екран або камера. Попри стійкість до води, все ж не рекомендують тримати айфон надто довго під водою, чи надто глибоко з ним занурюватися. В 99% проблеми будуть. Ми можемо виділити кілька основних проблем, з якими до нас найчастіше звертаються. Але розіб’ємо їх на дві основні групи: зовнішні поломки та внутрішні.

Зовнішні поломки:

  1. Розбитий або подряпаний дисплей. Ця проблема потребує заміни скла на айфоні, а в деяких випадках й всього дисплея.
  2. Розбитий, подряпаний або деформований задній корпус. В багатьох моделях він скляний, тож на жаль не застрахований від пошкоджень.
  3. Пошкоджені захисні аксесуари, плівка або скло. Це напевно найдешевша категорія ремонту.
  4. Розбита камера, фронтальна або основна. Звісно треба постаратися, щоб їх розбити, але і таке трапляється.
  5. Заміна функціональних кнопок, які залипають або хитаються. Особливо якщо в айфоні є кнопка Home.
  6. Не працюючі порти та роз’єми. Сюди включають і гніздо зарядки, і порти для навушників.

Внутрішні поломки:

  1. Ремонт або заміна динаміків. Вони можуть перестати працювати з багатьох різних причин. По причині банального зношення, потрапляння рідини чи внаслідок механічних пошкоджень.
  2. Заміна акумулятора на айфон. Це дуже поширена проблема. На жаль, в айфонах акумулятори не вічні, і вже через рік активного користування вони суттєво втрачають ємність. Рекомендуємо завжди користуватися лише оригінальним зарядним, а ще не підзаряджати смартфон по трошки.
  3. Ремонт датчика наближення, материнської плати, або вай-фай модуля. Ці проблеми можуть трапитися з ряду причин. Внаслідок падіння айфона, внаслідок потрапляння всередину пристрою рідини тощо.

Також, дуже часто до нас приходять з проблемами в роботі операційної системи. Інколи, користувачі пропускають момент, коли пам’ять пристрою повністю завантажена і він просто перестає вмикатися. Звісно, є ситуація коли ремонт айфона відбувається лише шляхом його перезавантаження, але в 70% випадків все таки потрібна допомога спеціаліста.

Як відбувається ремонт iPhone у нашому СЦ TrueTone Service

Якщо вам потрібен ремонт айфона пропонуємо наші послуги. Ми працюємо як в Києві (оффлайн), так і з клієнтами з усіх міст України. Отримуємо зламані пристрої Новою поштою, так само згодом і відправляємо відремонтований девайс. Наші переваги:

  • лише оригінальні запчастини, які завжди є у наявності;
  • швидкість. Ми маємо професійне сучасне обладнання, яке дозволяє швидше виконувати ряд послуг та не втрачати при цьому якість; 
  • демократичні ціни. Ми вигідно виділяємось з поміж конкурентів.

А ще в нас передбачена безкоштовна діагностика та гарантія на всі послуги терміном від трьох місяців.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини