Роумінг наче вдома для українців за кордоном. Як це працює?

10:41, 29.06.2022

Понад 7 мільйонів українців вимушено виїхали за кордон. Щоб кожен із них міг телефонувати рідним, мобільні оператори України та Євросоюзу підписали спільну заяву.

До неї долучилися Київстар, Vodafone та lifecell, а з боку ЄС — понад 30 операторів. Так наші громадяни можуть телефонувати додому рідним з європейських SIM-карток за цінами українських операторів.

Хоч це й тимчасове рішення, однак великий крок до міжнародного роумінгу. Зараз наша телеком-команда працює над тим, щоб продовжити дію цих умов.

Більше про зв’язок, роумінг, 5G та Starlink в Україні розповів керівник із розвитку мобільного зв’язку в Мінцифрі Стас Прибитько в студії Сніданок з 1+1.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Топ-5 облачных игровых сервисов 2022 годаТоп-5 облачных игровых сервисов 2022 года09:58 29.06.2022

    Если вы задаетесь вопросом, как будет выглядеть гейминг будущего, то облачные игры – это ответ. Новый способ стал альтернативой консолям и ПК и позволяет отказаться от традиционного оборудования.

  • SMARTlife: Что входит в стоимость дизайн проекта интерьера?!SMARTlife: Что входит в стоимость дизайн проекта интерьера?!17:09 28.06.2022

    Начнем с того, что разберемся, кто такой дизайнер интерьера и зачем он вам нужен. Если по-простому, то это тот, кто превращает любое пространство в функциональное пространство, привлекательное для глаз и соответствующее бюджету клиента, с помощью своих навыков управления и организации, и актуальными познаниями в сфере, которую он выбрал.

  • Стан роботи мережі Укртелеком на 26 червня 2022 рокуСтан роботи мережі Укртелеком на 26 червня 2022 року23:47 26.06.2022

    Протягом минулої доби фахівцям оператора вдалося усунути наслідки аварії у Путильському районі Чернівецької області. Аби відновити послуги аварійні бригади пішки добиралися по гірській місцевості до місця пошкодження лінії та проводили роботи в кам’янистому ґрунті на місці виходу кабелю з проколу під річкою.


купить телефон в Одесі, Україна