Роумінг наче вдома для українських біженців продовжується

00:18, 25.07.2022

Спільна заява мобільних операторів України та Євросоюзу продовжує діяти. Українці, які вимушено виїхали до країн ЄС, зможуть і надалі телефонувати рідним за цінами українських операторів.

Попередньо домовленості були на 3 місяці. І вже з липня українцям довелося б переходити на європейські тарифи. Проте Єврокомісія закликала операторів ЄС продовжити підтримку українців.

Наразі близько 70 європейських операторів надають українцям безоплатний роумінг. З нашого боку заяву підтримують Kyivstar, Vodafone Ukraine та lifecell.

Продовжуємо боротьбу на телеком-фронті!

Дякуємо НКЕК, European Commission та Body of European Regulators of Electronic Communications за зусилля, щоб українці в ЄС залишалися на зв’язку з близькими.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • lifecell підтримує абонентів вигідними пропозиціями у роумінгуlifecell підтримує абонентів вигідними пропозиціями у роумінгу00:15 22.07.2022

    Мобільний оператор lifecell запустив нову акцію «Роумінг-п’ятірка» для абонентів у Молдові, Німеччині, Польщі, Румунії, Чехії. За умовами акції «Роумінг-п’ятірка» роумери можуть замовити 5 ГБ мобільного інтернету за вигідною ціною 50 грн у п’яти найпоширеніших країнах вимушеного перебування українців.

  • Стан роботи мережі Укртелеком на 17 липня 2022 рокуСтан роботи мережі Укртелеком на 17 липня 2022 року08:14 18.07.2022

    У Донецькій області відновлено послуги інтернет-доступу для абонентів м. Бахмут. Загалом телекомпослуги доступні у 55% населених пунктів області, де є мережі Укртелекому.

  • 87% магазинів lifecell обслуговують абонентів по всій країні87% магазинів lifecell обслуговують абонентів по всій країні00:14 16.07.2022

    Мобільний оператор lifecell продовжує забезпечувати роботу 419 магазинів з 482 у всіх регіонах України. Попри повномасштабне вторгнення рф на територію України, lifecell продовжує обслуговувати своїх абонентів в магазинах.


купить телефон в Одесі, Україна