Роумінг у Польщі або зміна номера на місцевий. Що вигідніше?

20:04, 15.06.2022

Якщо ви приїхали до Польщі з України, вам напевно знадобиться підтримувати зв’язок з рідними, близькими та колегами по роботі. Щоб забезпечити для себе таку можливість, можна підключити послугу роумінгу або придбати пакет місцевого оператора. Як краще зробити?

Коли вигідно користуватись роумінгом

Припустимо ви поїхали у відпустку або командировку? В такому разі, роумінг у Польщі допоможе вам підтримувати якісний зв’язок без зайвих проблем. З компанією Київстар це дуже просто. Адже якщо ви є абонентом найкращого мобільного оператора України, роумінг для вас:

  • підключається автоматично, щойно ви перетинаєте кордон;
  • коштує недорого (особливо у Польщі, де тарифи одні з найнижчих);
  • доступний як контрактним абонентам, так і абонентам передплаченого зв’язку;
  • надає можливість дзвонити як на мобільні, так і на стаціонарні телефонні номери.

Крім того, в роумінгу від Київстар зберігається максимум підключений послуг. Отже, ви можете почуватися себе, як вдома. Зв’язок не буде порушено. Ви зможете зателефонувати кому завгодно, і вас буде легко відшукати. Адже номер залишається незмінним.

Коли вигідно підключити місцевий номер

Якщо ви плануєте перебувати на території Польщі більш тривалий проміжок часу, або ж вам потрібен швидкісний інтернет, є сенс придбати картку місцевого оператору. Звісно проблему з інтернетом можна вирішити за допомогою точок доступу Wi-Fi, що знаходяться на території у великій кількості. Але це не завжди зручно. До того ж, якщо ви працюєте чи навчаєтесь і вам є потреба телефонувати на польські номері, саме місцевий тариф вирішить цю проблему.

Отже, підключившись до тарифу місцевого оператору, вам буде зручніше телефонувати в середині мережі. До того ж ви отримаєте дешевий інтернет і зможете вільно користуватися всесвітнім павутинням.

Щодо дзвінків додому з такого номера, питання досить спірне. Тому, оптимальний варіант – встановити дві сімки у важ пристрій. Дзвінки в Україну з роумінгом від Київстар, та всередині мережі з тарифами місцевого оператора – чудовий спосіб зекономити кошти.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини