Розкрито специфікації та вартість дрона DJI Air 3

10:59, 15.07.2023

Стали відомі нові подробиці щодо майбутнього компактного квадрокоптера DJI Air 3. Наприкінці минулого місяця інсайдер Роланд Квандт (Roland Quandt) опублікував офіційні зображення новинки, а тепер інсайдери @JasperEllens і @Quadro_News розкрили численні подробиці про цей пристрій.

Згідно з опублікованими даними, дрон Air 3 важить 720 грам, а його максимальна швидкість у горизонтальній площині становить 21 м/с. Дрон має радіус дії в 20 км і може передавати відео у форматі Full HD на швидкості 60 кадрів на секунду з використанням фірмової технології DJI O4.

Зазначається, що використання звичайного акумулятора забезпечує 46 хвилин польоту, що всього на хвилину менше за аналогічний показник моделі Mini 3 Pro, в якому використовується батарея Intelligent Flight Battery Plus. У конструкції передбачено два 1/1,3-дюймових CMOS-сенсори, які виконують ролі основного об'єктива і телеоб'єктива.

У більш ранніх витоках повідомлялося, що базова версія Air 3 коштуватиме у Великій Британії ?962. За даними інсайдера, у США комплект Fly More Combo, що містить пульт дистанційного керування RC-N2, можна буде придбати за $1394. Як альтернативу DJI запропонує комплект з ПДУ RC 2 вартістю $1594. Коли виробник планує офіційно анонсувати дрон Air 3, поки невідомо.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна