Розпочали закрите бета-тестування uResidency в Україні

00:59, 27.12.2023

Програма електронного резидентства uResidency дасть можливість громадянам інших країн реєструвати бізнес в Україні та вести його з будь-якої точки світу. Адже все в онлайні — від подання заявки на отримання статусу е-резидента до сплати податків.

Які переваги для України?

  • податки е-резидентів надходитимуть в український бюджет
  • розвиток банківської сфери через масштабування цифрових продуктів на іноземні ринки
  • додаткові можливості для залучення інвестицій
  • зростання позиціі? в міжнародних реи?тингах, наприклад, щодо легкості ведення бізнесу в країні

Програма орієнтована на власників малого бізнесу з Азії та Європи. Зокрема, IT-спеціалістів і фахівців у сфері креативної економіки. Після успішного бета-тестування uResidency буде доступна громадянам пілотних чотирьох країн — Індії, Пакистану, Таїланду та Словенії.

Проєкт uResidency реалізується за підтримки Європейського Союзу European Union in Ukraine в межах проєктів  EU4DigitalUA та DT4UA, що впроваджує естонська Академія електронного управління.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Мапа Пунктів незламності в Дії стала ще зручнішоюМапа Пунктів незламності в Дії стала ще зручнішою13:08 18.12.2023

    Тепер не обовʼязково завантажувати мапу — щоб знайти найближчі Пункти незламності, заходьте в застосунок, переглядайте їх онлайн та прокладайте зручний маршрут.

  • Які 3 послуги презентують на Diia Summit 19 грудняЯкі 3 послуги презентують на Diia Summit 19 грудня12:55 18.12.2023

    Вже завтра відбудеться головна діджитал-подія року — перший Diia Summit з початку повномасштабного вторгнення. На заході ми презентуємо послуги, які протидіятимуть корупції, спростять життя підприємців та змінять підхід до роботи держслужбовців.

  • Рівень цифрових навичок українців: результати дослідженняРівень цифрових навичок українців: результати дослідження13:43 10.12.2023

    Уже втретє проводимо дослідження, щоб оцінити, наскільки змінилися цифрові навички українців. Маємо круті результати: майже 60% українців володіють базовими та просунутими цифровими навичками — за останні чотири роки їх частка збільшилася на 12,6%.


купить телефон в Одесі, Україна