Розумні окуляри Ray-Ban Stories отримали підтримку WhatsApp

00:04, 15.07.2022

AR-окуляри Ray-Ban Stories, які виробник розробив та випустив спільно з Meta, отримали нові функції. Однією з головних стане можливість читання та надсилання повідомлень за допомогою месенджера WhatsApp.

Завдяки підтримці месенджера окуляри матимуть можливість робити голосові дзвінки, надсилати текстові повідомлення, а також зачитувати повідомлення вголос. Додавання підтримки WhatsApp доповнює вже наявну сумісність із Facebook Messenger. За словами глави Meta Марка Цукерберга (Mark Zuckerberg), користувачі скоро зможуть прямо відповідати на повідомлення WhatsApp та Messenger за допомогою голосових команд.

За даними порталу TechCrunch, для активації функції достатньо буде продиктувати "Гей, Facebook, надішліть повідомлення..." або "Гей, Facebook, подзвони...". У майбутньому додасться можливість відповіді на конкретне повідомлення продиктувавши: «Гей, Facebook, дай відповідь».

Нові функції, інформація про які частково потрапила в Мережу у квітні, знаменують подальший рух Meta у руслі політики розширення сервісів, пов'язаних із доповненою та віртуальною реальністю. Крім того, це своєрідна «проміжна ланка», на шляху до прем'єри відкладених поки що AR-окулярів Meta. Компанія намагається забезпечити максимум функцій із уже доступним «залізом». Звичайно, Stories зберігають свою головну функцію: знімати фото та відео для публікації у соцмережах на кшталт Facebook.

Поки новими функціями зможуть скористатися далеко не всі користувачі WhatsApp - Stories доступні в США, Канаді, Великій Британії, Ірландії, Австрії, Бельгії, Франції, Італії, Іспанії та Австралії - при цьому вони, наприклад, не надійшли в офіційний продаж на величезних ринках Індії та Бразилії. Найближчими днями оновлення буде доступне для Facebook View iOS та Android-додатків, оновлення будуть випускатися поетапно для різних регіонів.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна