Українці вже зібрали на Армію дронів майже 200 млн гривень

14:26, 06.07.2022

У п‘ятницю ми оголосили проєкт «Армія дронів», де будь-хто може задонатити на літальний апарат для українських військових. Лише за перший день на рахунок ЗСУ надійшло понад 84,6 мільйони гривень!    

Вдячні кожному, хто продовжує фінансово підтримувати нашу армію.

Спільно з Генштабом Збройних Сил України та UNITED24 ми прагнемо забезпечити дронами військових. Технології допоможуть не лише завчасно відстежити ворога, а й захистити життя наших захисників та цивільних.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Lenovo представила першу у світі багатофункціональну систему на Windows - ThinkSmart One Smart Collaboration BarLenovo представила першу у світі багатофункціональну систему на Windows - ThinkSmart One Smart Collaboration Bar18:09 01.07.2022

    Компанія Lenovo під час виставки Infocomm 2022, що проходила у Лас-Вегасі, анонсувала ThinkSmart™ One Smart Collaboration bar — систему, призначену для невеликих та середніх за розміром конференц-залів, а також домашніх офісів.

  • ТОП-5 необычных корпусов для ПКТОП-5 необычных корпусов для ПК10:26 01.07.2022

    В любом топе корпусов для ПК есть эксклюзивные модели, которые удивляют своим внешним видом и конструкцией. Мы решили собрать их в одном рейтинге, чтобы продемонстрировать: сборка компьютеров — настоящее искусство.

  • Відеоогляд A4Tech B810RC Bloody: клавіатура мрії!Відеоогляд A4Tech B810RC Bloody: клавіатура мрії!11:50 27.06.2022

    A4Tech B810RC Bloody - ігрова клавіатура з дротовим підключенням, у якій є можливість самостійно змінити дизайн - з білого на повністю чорний. Під клавішами сині перемикачі з технологією Light Strike. Більше подробиць про новинку – дивіться у відео огляді! Приємного перегляду!


купить телефон в Одесі, Україна