Розумні дверні замки: які є ризики використання?

09:45, 28.03.2023

Одним із ключових факторів безпеки та комфорту мешканців є захист від несанкціонованого проникнення сторонніх осіб до житла. Для цього ідеальним рішенням стане розумний замок на вхідні двері. Про те, що являють собою механізми та ризиками його використання згодом.

Щоб придбати замки дверні варто звернутися на сайт компанії Z-Wave Україна, де представлено моделі від перевірених виробників за приємною вартістю. Також на сайті можна підібрати компонент до замків. Вся продукція виготовлена на сучасному обладнанні із сертифікованої сировини та відповідає міжнародним стандартам якості, тому буде тривалий час виконувати свої функції. Дверний замок стане ідеальним доповненням системи розумного будинку та забезпечить надійний захист житлу.

Чи безпечно встановлювати розумний замок на вхідні двері

Варто зазначити, що розумний замок на вхідні двері являється кращою альтернативою традиційному механізму. Більшість злочинців знайомі із відмиканням механічних моделей. Впоратися із системою, яка працює через мережу Wi-Fi набагато складніше та на це піде більше часу.

Завдяки здатності механізму взаємодіяти із системою розумного будинку рівень безпеки житла, безумовно, залишається високим, чого не можна сказати про традиційний дверний замок. До того ж більше не потрібно залишати ключі під килимком для близьких чи знайомих, що небезпечно.

Як працює дверний замок та його переваги

Розумний дверний замок являє собою пристрій з електричним живленням, який тримає зв'язок по протоколу. Відкривати його можна за допомогою відбитка пальця, по коду, карткою чи за допомогою мобільного додатку. Живлення пристрою відбувається від батареї, роботи якої вистачає на 10 місяців.

До переваг дверного замка відносять замикання чи відмикання дверей на відстані. Таким чином можна впустити до хати близьких або перевірити їх стан віддалено за потреби. 

Як придбати замки дверні 

Варто зазначити, що розумні дверні замки не можуть коштувати дешево, оскільки це річ, яка є запорукою безпеки житла. Якісна модель підтримує кілька опцій для зручного використання. Придбати розумний замок краще напряму від виробника, що дозволяє не тільки заощадити, а і придбати оригінальну продукцію, яка буде функціонувати багато років поспіль. Це вигідне капіталовкладення для кожного дому.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Как работает питьевой фильтр обратного осмоса: принцип действия и преимуществаКак работает питьевой фильтр обратного осмоса: принцип действия и преимущества01:25 28.03.2023

    Питьевой фильтр обратного осмоса - это один из самых эффективных способов очистки воды от вредных примесей, таких как минералы, химические соединения, бактерии и вирусы.

  • IP телефонияIP телефония23:23 27.03.2023

    IP Телефония — это набор технологий, позволяющих использовать дистанционную связь, включая голосовую связь, видео и другие услуги. Телефонные системы позволяют пользователям совершать звонки и обмениваться данными через Интернет.

  • Преимущества тепловизоров PARDПреимущества тепловизоров PARD09:42 21.03.2023

    Тепловизионная техника позволяет выполнять самые сложные тактические задачи в экстремальных условиях. Бюджетные, но высокофункциональные приборы предлагает покупателям компания PARD.