Розумний годинник Samsung Galaxy Watch6 повернуться до дизайну з вигнутим склом

02:07, 24.02.2023

Відомий китайський мережевий інформатор Ice Universe поділився першими подробицями про нове покоління розумних годинників Samsung. За даними джерела, Samsung внесе серйозні зміни до дизайну Samsung Galaxy Watch6.

Ice Universe повідомив: Samsung Galaxy Watch6 повертається до дизайну із вигнутим склом. Відтепер відомо, що скло не плоске.

По суті, дизайн може виявитися схожим на Google Pixel Watch на ілюстрації вище. Зараз Samsung випускає годинник із плоским екраном. Подібний дизайн з вигнутими краями захисного скла робить екран сприйнятливішим до подряпин, але також може зробити пристрій більш елегантним і красивим.

Очікується, що серія Samsung Galaxy Watch6 запропонує всі сучасні функції відстеження здоров'я та фізичної форми, включаючи моніторинг артеріального тиску, відстеження частоти серцевих скорочень, ЕКГ, SpO2, аналіз складу тіла, відстеження сну та фізичної активності. Очікується також, що годинник буде доступний у двох версіях – тільки з Wi-Fi та з підтримкою стільникових Wi-Fi+5G.

За попередніми даними, нова серія Samsung Galaxy Watch дебютує ближче до кінця року одночасно зі розкладними смартфонами Galaxy Z Flip5 та Galaxy Z Fold5.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна