Розумний годинник Samsung отримає функцію визначення нерегулярності серцевого ритму вже влітку

00:58, 15.06.2023

Компанія Samsung Electronics розкрила більш детальну інформацію про функцію повідомлення про нерегулярний серцевий ритм (IHRN, Irregular Heart Rhythm Notification), яка повинна з'явитися в її розумному годиннику Galaxy Watch.

Як заявлено в офіційному прес-релізі, функція IHRN стане доступною в 13 регіонах до кінця літа 2023 року. Функція IHRN перевіряє наявність нерегулярного серцевого ритму у фоновому режимі і попереджає користувача про потенційну активність миготливої аритмії.

Функція IHRN була схвалена Міністерством безпеки харчових продуктів і лікарських засобів Кореї (MFDS) минулого тижня, а в травні - отримала дозвіл Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США (FDA).

IHRN буде доступна в Аргентині, Азербайджані, Коста-Ріці, Домініканській Республіці, на Еквадорі, в Грузії, Гватемалі, Гонконзі, Гонконзі, Індонезії, Панамі, ОАЕ, а також у Кореї та США.

Нововведення стане доступним у рамках платформи One UI 5 Watch для наступних розумних годинників Samsung, запланованих до випуску цього року (імовірно, це Galaxy Watch6). Потім функцію почнуть поширювати для користувачів уже випущених моделей Galaxy Watch у вигляді програмного оновлення.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • У розумний годинник Samsung Galaxy Watch6 повернеться обертовий безельУ розумний годинник Samsung Galaxy Watch6 повернеться обертовий безель02:45 09.06.2023

    Розумний годинник Samsung Galaxy Watch6 засвітився в базі FCC, завдяки чому стала відома потужність його зарядки. На жаль, вона не буде підвищена відносно попереднього покоління і складе 10 Вт. Це вдвічі вище, ніж у Watch4, однак у річному вираженні прогресу не буде.

  • Amazfit готує спортивний годинник Cheetah і Cheetah ProAmazfit готує спортивний годинник Cheetah і Cheetah Pro13:48 08.06.2023

    Компанія Huami, відомий контрактний виробник фітнес-браслетів Xiaomi Mi Band, готується до випуску нової серії розумних годинників під власною маркою Amazfit - Cheetah і Cheetah Pro.

  • Відеоогляд Haylou Solar Lite Smartwatch - бюджетний годинник в металі і IP68Відеоогляд Haylou Solar Lite Smartwatch - бюджетний годинник в металі і IP6810:32 03.06.2023

    Haylou Solar Lite - розумний годинник, який працюэ в пары з додатком Haylou Fun та дозволяє вимірювати не лише тиск, але і рівень кисню в крові. Через додаток можна налаштувати нагадування та отримуваьти інформацію по GPS для тренувань на свідому повітрі.


купить телефон в Одесі, Україна