Samsung Display показала OLED-дисплей, що скручується

01:47, 26.05.2023

Компанія Samsung Display продемонструвала на виставці SID Display Week, яка проходить зараз у Лос-Анджелесі, OLED-дисплей Rollable Flex, що згортається. Звичайно, це не перша розробка такого типу, але широкого поширення в реальних продуктах подібні дисплеї досі не набули. Екран Rollable Flex може згортатися на зразок сувою і в складеному стані нагадує невеликий тубус.

Коли дисплей розгорнуто, його площа збільшується приблизно в 5 разів: розмір довгої сторони змінюється від 49 мм до 254,4 мм. Діагональ повністю розгорнутого екрана становить 12,4 дюйма, а роздільна здатність - 1200 x 1920 пікселів. При цьому не ясно, наскільки важким виявиться таке рішення.

Rollable Flex цілком може стати основою для майбутніх планшетів або ноутбуків. Samsung так і заявила: ідея полягає в тому, щоб "революціонізувати мобільність планшетів і ноутбуків". Щоправда, жодних даних про те, коли на ринок вийде реальний пристрій з таким OLED-екраном, поки що немає.

Побачити прототип Rollable Flex у дії можна на стенді Samsung Display на SID Display Week. Там же компанія представила першу в світі OLED-панель для смартфонів із вбудованим сканером відбитків пальців і датчиком серцевого ритму.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна