«Samsung Electronics Україна» стала офіційним партнером турніру GameStars Solo Series: Ukraine

21:56, 17.05.2023

«Samsung Electronics Україна» стала офіційним партнером турнірів з мобільного геймінгу у форматі ладдера GameStars Solo Series: Ukraine, які триватимуть з травня до кінця грудня 2023 року.  

Всього до кінця року заплановано вісім місячних ладдерів, а також проведення трьох фіналів. До речі, змагання проходять щодня, тож приєднатися можна у будь-який день на будь-якому етапі.

Місце у фіналі гарантовано учасникам за результатами попереднього місячного ладдера, в якому, відповідно до позиції, перші 60 гравців отримають слоти. Призовий фонд фіналів розділять між собою 14 найкращих.

Вже в червні переможці ігор, що проходили в травні, отримають від «Samsung Electronics Україна» цінні призи – смартфон Samsung Galaxy S23 Ultra, смарт-годинник Galaxy Watch5 та навушники Galaxy Buds2.

Нова серія Galaxy S23 – геймінг наступного покоління від Samsung

Геймери завжди прагнуть виходити за межі можливого, що потребує технологій, які перевершують усі очікування, зокрема революційні можливості штучного інтелекту, ефективний і стабільний геймплей із найшвидшою у світі мобільною графікою.

Разом Samsung і Qualcomm оптимізували можливості Samsung Galaxy з цілковито новим процесором Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile для Galaxy – найбільш потужною та ефективною платформою що коли-небудь застосовувалася в смартфонах Samsung Galaxy.

У моделі Galaxy S23 Ultra використано технологію трасування променів у режимі реального часу. Завдяки цьому телефон здатний моделювати і відстежувати кожен промінь світла, що набагато реалістичніше відтворює ігрові сцени. Крім того, випарювальна камера Samsung Galaxy тепер більша і наявна в кожній моделі серії Galaxy S23, щоб нічого не сповільнювало ігровий марафон.

Вдалим доповненням до потужного потенціалу Galaxy S23 Ultra є великий 6,8-дюймовий Edge-екран зі зменшеною кривизною, що дає змогу значно поліпшити візуальні ефекти ігор. А завдяки унікальній функції Enhanced comfort можна регулювати колірні тони й рівні контрастності екрана, щоб очі менше втомлювалися, якщо ви граєте вже тривалий час. Дисплей має чотири режими замість двох, що протидіє відблискам і яскравому денному світлу.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • ASUS представляє офіційний онлайн-магазин в УкраїніASUS представляє офіційний онлайн-магазин в Україні13:35 16.05.2023

    Компанія ASUS повідомила про початок роботи в Україні офіційного інтернет-магазину, який пропонує низку переваг під час купівлі продукції ASUS. Зокрема, у ньому представлено лише продукцію, ввезену на територію Україну зі сплатою всіх належних податків і зборів, яка супроводжується фірмовою гарантією та повним спектром послуг післяпродажної підтримки ASUS.

  • Нові робочі станції Lenovo розширюють межі творчої продуктивності в гібридному робочому світіНові робочі станції Lenovo розширюють межі творчої продуктивності в гібридному робочому світі01:55 16.05.2023

    Компанія Lenovo представила нові рішення для робочих станцій ThinkStation і ThinkPad, сертифіковані незалежними постачальниками програмного забезпечення (ISV), які забезпечують високий рівень потужності та продуктивності при виконанні складних завдань.

  • Обновленный свод правил Steam может испортить жизнь торговцам скинами в CS:GOОбновленный свод правил Steam может испортить жизнь торговцам скинами в CS:GO23:34 11.05.2023

    Компания Valve обновила свод правил поведения и принципов Steam. В своем сообщении на официальном сайте команда поддержки Steam заявила о желании «добавить контекст и конкретику» в отношении разрешенных форм взаимодействия между пользователями.


купить телефон в Одесі, Україна