Samsung Galaxy S23 отримає батарею на 3900 мАг – це більше, ніж у актуального Galaxy S22

15:47, 11.10.2022

З наближенням нових флагманських смартфонів Samsung Galaxy S23 з'являється все більше даних про те, що саме південнокорейський виробник готує для покупців. Цього разу мережеві джерела пишуть, що базова версія Galaxy S23 оснащуватиметься акумуляторною батареєю ємністю 3900 мАг, що помітно більше батареї на 3700 мАг у актуального Galaxy S22.

Згідно з попередніми витоками, Galaxy S23 оснащуватиметься 6,1-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+, аналогічним тому, що використовувався в моделі актуального покоління. Це означає, що розробникам вдалося вмістити акумулятор більшого розміру відносно невеликий корпус смартфона.

У повідомленні також згадується, що акумулятор Galaxy S23 підтримує швидку зарядку потужністю до 25 Вт, що відповідає даним раніше витоку на основі даних сайту китайського сертифікаційного центру China Compulsory Certification. Інформації про характеристики Galaxy S23, як і раніше, мало. Очікується, що апарат отримає потрійну камеру, але її характеристики невідомі. Раніше також в інтернеті з'являлися рендери, де нібито демонструється майбутній флагман Samsung.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна