Samsung почала глобальні продажі своєї лінійки смартмоніторів 2023 року

13:17, 26.05.2023

Компанія Samsung Electronics повідомила про старт глобальних продажів усієї лінійки смартмоніторів 2023 року. Це, зокрема, нові пристрої M8, M7 та M5 (моделі M80C, M70C, M50C), які користувачі можуть налаштувати відповідно до своїх вподобань для перегляд контенту, ігор та для роботи.

«Ми піднімаємо рівень можливостей смартмоніторів з нашою новою лінійкою, особливо з удосконаленою моделлю M8, – сказав Хун Чун, виконавчий віцепрезидент підрозділу візуальних дисплеїв Samsung Electronics. – Тож споживачі, використовуючи персоналізовані опції смартмоніторів, зможуть сповна отримувати насолоду під час розваг та ігор, а також відчути суттєві переваги нових пристроїв під час роботи. Вишуканий дизайн, багатофункціональність та комфорт – все це в одному моніторі».


Вишуканий дизайн, що пасуватиме до будь-якого стилю та приміщення

Лінійка смартмоніторів налічує дев'ять універсальних пристроїв, які відповідають потребам і вподобанням широкого кола користувачів. «Розумні» монітори M8, M7 та M5 пропонуються у різних кольорах і розмірах. Моделі M8 і M7 доступні з діагоналлю 32 дюйми, а модель M5 – з діагоналлю 32 і 27 дюймів. Модель M8 з роздільною здатністю UHD і яскравістю 400 ніт доступна в кольорах Warm White (білому), Daylight Blue (блакитному), Sunset Pink (рожевому) та Spring Green (зеленому). M7 з роздільною здатністю UHD та яскравістю 300 ніт доступний у білому кольорі, а M5 з роздільною здатністю Full HD – у стильних чорному або білому кольорі.

Моделі M8 і M7, представлені в новому витонченому дизайні Iconic Slim, напрочуд тонкі – 11,39 мм у найвужчому місці. Для поліпшення зовнішнього вигляду монітора на задню панель обох моделей M8 і M7 нанесено стильний природний візерунок у вигляді ялинки. Регульована висота підставки з підтримкою нахилу допомагає користувачам M8 у разі потреби налаштувати кут огляду, щоб оптимізувати простір. Екран також може повертатися на 90 градусів, що полегшує скроління об?ємних файлів.

Монітори, які дають змогу переосмислити смартрозваги

Модель M8 2023 року оснащено численними оновленнями та поліпшеними функціями порівняно з попереднім поколінням смартмоніторів. Завдяки роздільній здатності 4K, HDR 10+ та яскравості 400 ніт M8 має напрочуд яскраве зображення. Цей монітор також пропонує простий доступ до найкращих смартрозваг, зокрема до Samsung Gaming Hub, універсальної платформи для потокового мовлення, а також до Smart Hub із сервісами на кшталт Prime Video, Netflix і YouTube. Монітори M8 і M7 також підтримують охоплення до 99% колірної гами sRGB, щоб дизайнери і творці могли втілювати всі свої задумки, використовуючи надзвичайно яскраві кольори.

Оновлені монітори для максимальної продуктивності

Лінійку моніторів 2023 року було вдосконалено, зокрема, для того, щоб користувачі могли без проблем та комфортно працювати дистанційно. Навіть за відсутності десктопа робоча зона забезпечує віддалений доступ за допомогою бездротового підключення до ПК і дзеркального відображення екрана. M8 також обладнано магнітною знімною камерою, тому користувачі можуть підключатися без дротів та додаткових гаджетів. Камера SlimFit  має роздільну здатність FHD і підтримує режим відеоконференції. Тепер користувачі можуть підключатися до Google Meet та інших додатків, використовуючи можливості автоматичного кадрування для проведення більш продуктивних онлайн-зустрічей. Крім того, оновлено функцію Multi View, яка відтепер дає доступ до Microsoft 365 і дає змогу користуватися програмами через браузер у повноекранному режимі, щоб зменшити кількість перемикань між програмами.

Щоб поліпшити інтерфейс усіх смартмоніторів 2023 року, чимало програм, зокрема SmartThings і Smart Hub, отримали функцію керування мишею та клавіатурою. Тож тепер користувачам буде зручно переглядати улюблений контент без пульта дистанційного керування.

Вдосконалені монітори з новими можливостями для персоналізації

Користувачам легко керувати всіма своїми домашніми IoT-пристроями з одного монітора завдяки вбудованому IoT-концентратору з підтримкою технологій Zigbee і Thread. Монітори M8 і M7 обладнано вбудованими голосовими помічниками, включно з Bixby і Amazon Alexa, завдяки чому можна керувати монітором за допомогою голосу. Вбудований мікрофон у моделях M8 і M7 також підтримує вловлення голосу на значній дистанції, даючи змогу користувачам говорити просто в монітор.

Нова функція My Contents відтепер доступна в усіх моделях Smart Monitor-2023, тож користувачі можуть швидко отримувати доступ до корисної інформації. Коли монітор, перебуваючи в режимі очікування, виявляє за допомогою сигналів Bluetooth Low Energy (BLE) неподалік під’єднаний смартфон, на його екрані з'являються фотографії користувача, інформація про погоду та багато іншого. Монітор повертається в режим очікування, коли смартфон виходить із зони дії сигналу.

Технічні характеристики

Модель

M80C

M70C

M50C

Дисплей

Діагональ дисплея

32”

32”

32”, 27”

Плаский/вигнутий

Плаский

Співвідношення сторін

16:9

Роздільна здатність

3,840 x 2,160 (UHD)

3,840 x 2,160 (UHD)

1,920 x 1,080 (FHD)

Яскравість (типова)

400 Кд/м2

300 Кд/м2

250 Кд/м2

HDR

Так (HDR 10+)

Так (HDR 10)

Так (HDR 10)

Частота оновлення

60 Гц

Час відгуку

4 мс (GtG)

Коефіцієнт контрастності

3,000:1 (типовий)

«Розумні» можливості

Смартфункції

VOD-сервіси (Netflix, Youtube тощо), Gaming Hub, Workspace, My Contents

Мобільне підключення, відеокомунікації (Google Meet)

Голосовий помічник

Так (вловлювання голосу на відстані)

-

IoT-хаб

O (вбудований, Zigbee/Thread)

O (з додатковим підключенням)

O (з додатковим підключенням)

Multi View

2 екрани (повний екран)

2 екрани (повний екран)

2 екрани

Дизайн

Дизайн Iconic Slim

O

O

-

Кольори

Warm White / Sunset Pink / Daylight Blue / Spring Green

Warm White

Чорний / білий

Підставка

Регулювання висоти / поворот / нахил

Звичайна

Кріплення до стіни

100x100

Турбота про зір

Адаптивне зображення

O

O

O

Eye Saver режим / Без мерехтіння

O

O

O

Інтерфейси

Підключення

1 HDMI (2.0) / 2 USB-A / 1 USB-C (65W)

2 HDMI (1.4) / 2 USB-A

Динаміки

5W x 2

Камера

В комплекті (камера Slim Fit)

Підтримується (Pogo-ready)

Підтримується

Пульт дистанційного керування

В комплекті (зарядка USB-C)



Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Авіакомпанія Нової пошти виконала перший рейсАвіакомпанія Нової пошти виконала перший рейс11:36 23.05.2023

    Цього тижня авіакомпанія Supernova Airlines, яка входить у групу компаній Нова пошта, виконала свій перший авіарейс за маршрутом Рига-Жешув-Рига.

  • «Samsung Electronics Україна» стала офіційним партнером турніру GameStars Solo Series: Ukraine«Samsung Electronics Україна» стала офіційним партнером турніру GameStars Solo Series: Ukraine21:56 17.05.2023

    «Samsung Electronics Україна» стала офіційним партнером турнірів з мобільного геймінгу у форматі ладдера GameStars Solo Series: Ukraine, які триватимуть з травня до кінця грудня 2023 року.

  • ASUS представляє офіційний онлайн-магазин в УкраїніASUS представляє офіційний онлайн-магазин в Україні13:35 16.05.2023

    Компанія ASUS повідомила про початок роботи в Україні офіційного інтернет-магазину, який пропонує низку переваг під час купівлі продукції ASUS. Зокрема, у ньому представлено лише продукцію, ввезену на територію Україну зі сплатою всіх належних податків і зборів, яка супроводжується фірмовою гарантією та повним спектром послуг післяпродажної підтримки ASUS.


купить телефон в Одесі, Україна