Samsung представила ексклюзивний Galaxy S23 Ultra BMW M Edition - зі смартфоном покупець отримає уроки водіння

21:59, 10.02.2023

Минулого року Samsung випустила ексклюзивну версію Galaxy S22 Ultra Mercedes Benz, цього року компанія уклала партнерську угоду з іншим німецьким автовиробником, BMW, у результаті з'явиться Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M Edition. Ексклюзивна версія буде випущена лише у Південній Кореї тиражем лише 1000 одиниць.

Місцеві зможуть оформити попереднє замовлення до 13 лютого за ціною 1 727 000 південнокорейських он (1370 доларів США) за пристрій з 12/512 Гбайт пам'яті. Для порівняння, звичайний S23 Ultra у такій самій конфігурації коштує 1 600 400 південнокорейських он (1270 доларів) без урахування знижок за попереднє замовлення.

Galaxy S23 Ultra BMW M Edition натхненний BMW M3 E30, першим поколінням. В ексклюзивний комплект входять сувеніри з атрибутикою BMW, включаючи тематичний футляр, кільце для ключів із шістьма взаємозамінними емблемами BMW шести різних епох, а також медальйон BMW, представлений на святкуванні 50-річчя компанії, та металевий логотип «We Are M», емоційного слогану, проголошеного на 50-річчі автовиробника.

Але і це ще не все: покупець отримає брендований BMW компресор для шин з батарейним живленням, підстаканник, суміщений з бездротовим зарядним пристроєм, аналоговий годинник, фотоальбом і постер. Крім того, покупці отримають ваучер Starter Pack для відвідування центру водіння BMW в Інчхоні, Південна Корея, де спеціально підготовлений інструктор даватиме їм уроки водіння.

Само собою зрозуміло, що Galaxy S23 Ultra BMW M Edition буде поставлятися з встановленим програмним забезпеченням за мотивами BMW, включаючи анімацію користувача завантаження і тему.

Період попереднього бронювання закінчується 13 лютого, з можливим продовженням до 17 числа, коли фанати все ще зможуть зарезервувати одиницю за наявності пристроїв на складі. Надсилання попередніх замовлень має розпочатися 17 числа разом із звичайними моделями серії S23.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна