Samsung теж додасть підтримку супутникового зв'язку у свої смартфони - першими її отримають Galaxy S23

06:05, 25.11.2022

Великі виробники смартфонів прагнуть конкурувати один з одним, у тому числі за рахунок інтеграції у свої пристрої нових функцій. Одним із останніх нововведень стала підтримка супутникового зв'язку, який наразі вже доступний у деяких смартфонах китайської Huawei та американської Apple. Тепер з'явилися чутки, що південнокорейська компанія Samsung також має намір додати підтримку супутникового зв'язку до своїх флагманських смартфонів.

Про це заявив відомий блогер Ice Universe, який у минулому неодноразово публікував достовірну інформацію про новинки, що готуються в індустрії мобільних пристроїв. За його даними, підтримка супутникового зв'язку з'явиться вже наступного покоління флагманських смартфонів — у моделях сімейства Galaxy S23. Про це він написав у своєму акаунті у мережі Twitter. Офіційні представники Samsung поки не робили жодних заяв щодо цього питання.

Нагадаємо, що першою серед великих виробників смартфонів підтримку супутникового зв'язку запропонувала компанія Huawei в апаратах сімейства Mate 50, які були представлені на початку вересня. А через 10 днів компанія Apple оголосила, що її нове сімейство смартфонів iPhone 14 отримало підтримку екстреного супутникового зв'язку — раніше в листопаді ця функція вже стала доступна користувачам.

Сучасні смартфони підтримують різноманітні функції. Виробники мобільних пристроїв докладають безліч зусиль, щоб перевершити конкурентів. Підтримка супутникового зв'язку вперше з'явилася у смартфонах Huawei, а цього року така функція стала доступною у флагманських моделях iPhone 14. Раніше цього місяця Google також оголосила, що підтримка супутникового зв'язку буде реалізована в Android 14.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна