Samsung вироблятиме панелі OLED-дисплеїв для iPad

11:02, 06.06.2022

Samsung має намір до 2024 року побудувати першу лінію з виробництва основи Gen 8.5 для OLED-дисплеїв. Ці підкладки мають розмір 2200x2500 мм, що значно більше, ніж у Gen 6 (1500x1850 мм), які використовуються для смартфонів. Таким чином, це, схоже, будуть дисплеї для планшетів. За інформацією південнокорейського галузевого видання The Elec вони призначені для майбутніх пристроїв Apple.

Передбачається, що лінії зможуть випускати 15 тисяч панелей на місяць. Це узгоджується з даними інших інсайдерів та експертів, які прогнозують, що Apple планує випускати планшети з OLED-дисплеями. При цьому різні фахівці називають різні терміни – від 2022 до 2024 року. Проте, схоже, правильним буде останній варіант.

Крім цього, видання повідомило, що в перших OLED-планшетах Apple будуть використані панелі Samsung і LG, що є додатковим підтвердженням даних щодо 2024 року.

У iPad Pro, які з'являться цього року, очікується поява зарядки MagSafe та потужного чіпа M2. Ця SoC буде створена за 3-нанометровим техпроцесом, що збільшить її енергоефективність одночасно зі зростанням продуктивності.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна