Серйозне оновлення iPad Pro очікується тільки в 2024 році - планшети можуть отримати MagSafe, більше скла та OLED

04:03, 24.01.2023

Хоча Apple нещодавно оновила iPad Pro, у зовнішньому вигляді все залишилося без змін у порівнянні з дизайном, представленим ще у 2018 році. Згідно з останньою доповіддю відомого експерта та журналіста Bloomberg Марка Гурмана (Mark Gurman), лише наступного року компанія Apple готує "великий перегляд концепції iPad Pro".

В останній версії розсилки Power On Гурман повідомив, що поточний рік принесе лише незначні зміни в лінійку iPad – нічого примітного не очікується для iPad Pro, а також для iPad та iPad mini чи iPad Air. Тим не менш, наступного року Гурман пророкує великі зміни для флагманських iPad Pro, які можуть дебютувати навесні 2024 року. Йдеться як про оновлення дизайну, так і, вперше, використання OLED-дисплеїв.

Як саме виглядатиме новий iPad Pro, можна судити з недавніх чуток. Раніше повідомлялося, що нова версія може отримати скляну задню панель замість алюмінієвого корпусу. Додатково Apple планує використовувати в лінійці iPad Pro технологію бездротової зарядки MagSafe, яка сьогодні використовується в iPhone.

Більше того, чутки про намір Apple перевести iPad Pro на OLED-дисплеї ходять уже досить давно. Наприклад, аналітик Росс Янг (Ross Young) нещодавно повідомляв, що перший iPad Pro з OLED дебютує у 2024 році разом із MacBook Air з OLED. Також повідомлялося, що Apple розглядає розширення лінійки iPad за рахунок моделей з екранами великих розмірів, включаючи 14 і навіть 16-дюймові версії. Чи дебютують такі рішення, буде оголошено пізніше.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна