Що треба знати про страховку авто для виїзду за кордон і скільки коштує зелена карта

18:55, 02.07.2019

Зелена карта — уніфікована страховка авто для виїзду за кордон

страховка авто для виїзду за кордон

Дізнайся всю інформацію про Зелену карту за посиланням https://avtocivilka.net.ua/uk/zelena-karta-strakhovka-avto-dlya-vyyizdu-za-kordon-onlayn.html

Обов’язкове страхування цивільної відповідальності автомобілістів в Україні було запроваджено з метою оптимізації можливостей для відшкодування матеріальних збитків, нанесеній потерпілій стороні внаслідок ДТП. Поліс ОСЦПВ, або ж «автоцивілка» на сьогодні — константна вимога до експлуатації на вітчизняних дорогах усіх без винятку зареєстрованих ТЗ.

Плануючи подорож автомобілем за кордон, власники та водії машин мають потурбуватися про своєчасне оформлення полісу міжнародного зразка. Мова йде про «Зелену карту» — це спеціальна страховка авто для виїзду за кордон, що оформляється за єдиними правовими стандартами. На сьогоднішній день система Green Card охоплює понад 50 країн Європи, СНД та Близького Сходу.

Де краще купити Зелену карту на авто і на що звернути увагу

де краще купити Зелену карту на авто

Питання того, де краще купити Зелену карту на авто актуальне для більшості автомобілістів, що вперше стикаються з потребою виїзду за кордон. У розумінні принципів системи відшкодування збитків, що їх покриває Зелена карта є важливий момент: у разі настання ДТП за кордоном виплату здійснюватиме МТСБУ (Моторно-транспортне страхове бюро України). Відтак, для оформлення полісу Green Card слід обирати безпосередньо ту страхову компанію, що є офіційним партнером МТСБУ.

Для оформлення Зеленої карти знадобиться базовий пакет документів, куди входять:

  • анкета-заявка особи власника (водія);
  • паспорт для виїзду за кордон водія, що має право здійснювати керування ТЗ;
  • водійське посвідчення;
  • технічний паспорт на авто.

Скільки коштує страховка на авто для виїзду за кордон і принципи їх розрахунків

скільки коштує страховка на авто для виїзду за кордон

Яка ціна Зеленої карти для українського авто, що виїжджає в іншу країну? У розумінні того, скільки коштує страховка на авто для виїзду за кордон варто врахувати основні критерії ціноутворення:

  • тип транспортного засобу;
  • напрямок подорожі;
  • термін перебування на території іноземних держав.

Слід зауважити, що базові страхові тарифи Green Card кожна держава встановлює окремо на нормативно-правовому рівні. Відповідно, страховий тариф, що його пропонуватимуть різні страхові компанії в Україні, не матиме істотних відмінностей. Водночас, розмір збитків, що компенсуються по Зеленій карті, визначатиметься законодавчими нормами тієї країни, куди власник полісу вирушає у подорож.

Для зручності користувачів на онлайн-ресурсах страхових агенцій — партнерів МТСБУ, як правило, наявні онлайн-калькулятори розрахунку точної вартості «Зеленої карти» для конкретної автівки.


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • SMARTtech: Пульсометр как часть спортивной экипировкиSMARTtech: Пульсометр как часть спортивной экипировки03:07 02.07.2019

    Пульсометр – это устройство, измеряющее частоту пульса при нагрузках на велосипеде или при другой активности, которую пользователь подобрал для улучшения своей физической формы.

  • SMARTlife: Элитный кофе - какой он?!SMARTlife: Элитный кофе - какой он?!02:39 02.07.2019

    Популярность бодрящего напитка, который редакция портала Smartphone.ua упомянула в заголовке, не сравнится ни с чем. Большинство из нас не представляют себе утро, проведенное без кофе. Этот напиток поднимает нам настроение, бодрит, пробуждает ото сна, заставляя сбросить сонливость и усталость.

  • SMARTtech: Технология DLT, как основа цепочки блоковSMARTtech: Технология DLT, как основа цепочки блоков01:58 02.07.2019

    Что такое технология распределенных записей? Редакция портала Smartphone.ua предлагает разобраться в этом вопросе более детально, так как 2019 год может стать началом продвижения нового подхода к хранению данных во все сферы человеческой жизни.