Що вивчають українці найчастіше на Дія.Цифрова освіта під час війни?

12:55, 05.04.2022

2 роки тому Мінцифра створила портал Дія.Цифрова освіта. Майже 4 мільйони українців завітали на портал, де можна безоплатно отримати цифрові навички. Вони ж знадобилися і під час російського вторгнення в Україну.

Найпопулярнішими за час війни стали освітні курси:

  1. Цифрові держслужбовці  https://osvita.diia.gov.ua/courses/digital-civil-servants
  2. Програмування для новачків  https://osvita.diia.gov.ua/courses/programming-for-beginners
  3. Штучний інтелект  https://osvita.diia.gov.ua/courses/artificial-intelligence
  4. Основи кібергігієни  https://osvita.diia.gov.ua/courses/cyber-hygiene
  5. Обережно! Кібершахраї  https://osvita.diia.gov.ua/cou.../attention-cyber-fraudsters

Як бачимо, українці вирішили опановувати нові професії та приділяти особливу увагу медіаграмотності та кібергігієні. Підтримуємо такі дії та закликаємо всіх, хто не на передовій, знаходити час на навчання та боротьбу з ворогом на цифровому фронті. Здолаємо — разом!

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Більше повідомлень у єВорог - більше ворогів знищує ЗСУБільше повідомлень у єВорог - більше ворогів знищує ЗСУ18:54 03.04.2022

    Наша команда неймовірно вдячна кожному з вас, хто щодня повідомляє в чатбот єВорог про місцерозташування окупантів. 24/7 ми оперативно опрацьовуємо всю вашу інформацію, відстежуємо переміщення ворога, і українські військові максимально точно завдають їм нищівного удару.

  • Музей Метаісторії зібрав понад 600 тисяч доларів на підтримку УкраїниМузей Метаісторії зібрав понад 600 тисяч доларів на підтримку України01:26 03.04.2022

    Таку суму музей зібрав за перший день продажу віртуальних експонатів. Усього придбали 1282 цифрові мистецькі твори. Зібрані кошти надійдуть на офіційний криптогаманець Мінцифри.

  • Безоплатні сервіси для консультацій із лікарямиБезоплатні сервіси для консультацій із лікарями01:03 03.04.2022

    Піклуйтеся про здоров'я онлайн. Безоплатні сервіси для консультацій із лікарями. Потребуєте консультації лікаря, але не маєте доступу до лікарні? Розповідаємо про сервіси, де українці, які постраждали від війни, можуть отримати БЕЗОПЛАТНУ медичну онлайн-консультацію лікарів.


купить телефон в Одесі, Україна