Симулятор гонок бездоріжжям MX vs ATV Legends забуксував на шляху до релізу

23:27, 26.04.2022

Видавництво THQ Nordic та розробники з американської Rainbow Studios анонсували нову дату виходу свого симулятора перегонів з бездоріжжя MX vs ATV Legends, а також представили колекційне видання гри.

Нагадаємо, MX vs ATV Legends була офіційно анонсована на презентації 10th Anniversary Showcase у вересні 2021 року і донедавна очікувалася до релізу 24 травня 2022-го.

Як стало відомо, для підвищення якості продукту реліз MX vs ATV Legends було вирішено відкласти до 28 червня. Гра вийде на PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X та S.

Що стосується колекційного видання, воно буде доступне на PS4 і Xbox One. Крім самої гри, набір входить 20-сантиметрова фігурка гонщика, брелок для ключів, п'ять карток з ілюстраціями і бонусний набір для індивідуалізації.

MX vs ATV Legends запропонує гонки на мотоциклі, всюдиході та квадроциклі, режими «Кар'єра» та «Стежки», локальний (на двох) та онлайн (на 16 осіб) мультиплеєр, персоналізацію гонщика та транспорту, а також покращену фізику управління.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна