Скоро на деяких чіпах Apple зможе красуватися напис Made in USA

11:29, 01.12.2023

Найближчим часом деякі платформи Apple будуть повністю вироблятися в США. Компанія повідомила, що стане першим і найбільшим замовником нового заводу Amkor, який будують у Пеорії (Аризона). Ця фабрика Amkor упаковуватиме чіпи Apple, вироблені на прилеглому заводі TSMC.  

З Amkor купертинський гігант співпрацює вже понад десять років, але тепер, коли у першої буде фабрика у США, а у TSMC вона там вже є, Apple отримає можливість виробляти свої однокристальні системи повністю в рідній країні.

Які саме платформи упаковуватиме Amkor, не уточнюється, але загалом у Apple не особливо велика лінійка SoC, які в якийсь конкретний момент часу є актуальними і використовуються в тих чи інших продуктах.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Samsung значительно повысит цены на свои датчики изображения ISOCELLSamsung значительно повысит цены на свои датчики изображения ISOCELL16:30 30.11.2023

    Компания Samsung собирается поднять цены на датчики изображения для мобильных устройств. Подразделение System LSI является вторым после Sony крупнейшим в мире производителем датчиков изображения для мобильных камер. Поэтому повышение цен на сенсоры ISOCELL скажется на очень многих производителях.

  • Apple платить Arm щонайменше 30 центів за кожен вироблений процесорApple платить Arm щонайменше 30 центів за кожен вироблений процесор21:03 29.11.2023

    Компанія Apple вже давно розробляє власні платформи для смартфонів, а останні кілька років і для ПК. Ці SоС побудовані на CPU власної розробки Apple, але в основі лежить архітектура Arm.

  • Використання кабельних лотків у сучасному будівництвіВикористання кабельних лотків у сучасному будівництві21:00 29.11.2023

    Кабельні лотки в сучасному будівництві є важливою складовою для прокладання кабелів та забезпечення їх надійного захисту. Ці конструкції використовуються на промислових, комерційних та житлових об'єктах для створення систем кабельних трас і забезпечення цілісності інформаційних мереж.


купить телефон в Одесі, Україна