Смартфон Nothing Phone (1) отримає унікальні функції на основі тильного підсвічування

16:06, 22.06.2022

Як уже повідомляли, компанія Nothing, заснована співзасновником OnePlus Карлом Пеєм (Carl Pei), готує до випуску свій перший смартфон - апарат Nothing Phone (1). Інтернет-джерела розповіли про унікальні функції пристрою, яких немає в жодного іншого комерційного телефону.

Смартфон має прозору задню панель, через яку проглядається велика котушка системи бездротової зарядки акумулятора. Тильна частина апарата охоплює підсвічування на основі більш ніж 900 невеликих світлодіодів (LED): вони відповідають за роботу так званого інтерфейсу Glyph Interface з набором незвичайних можливостей.

Зокрема, світлодіодні смуги можуть сповіщати про різні події та повідомлення, що надійшли. Смуга LED в нижній частині інформує про процес заряджання акумуляторної батареї, а підсвічування навколо згаданої котушки вказує на статус бездротової або реверсивної зарядки.

Всі світлодіоди можуть виконувати функцію заповнення підсвічування для камери. Нарешті, LED-елементи можуть спалахувати в такт десяти встановленим рингтонам.

Ззаду розташована подвійна камера, а селфі-камера встановлена ??в невеликому отворі у верхньому лівому куті екрана. За чутками, новинка буде обладнана 6,55-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1080?2400 пікселів (формат Full HD+) та частотою оновлення 90 або 120 Гц. Офіційна презентація відбудеться у липні.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна