Смартфони Samsung Galaxy S25 зможуть позмагатися за потужністю з ПК

22:59, 02.08.2023

Згідно з усіма останніми чутками і витоками, смартфони Samsung лінійки Galaxy S24 знову використовуватимуть Exynos паралельно з Qualcomm, що навряд чи багатьох потішить. А ось лінійка Galaxy S25 може виявитися набагато більш незвичайною і цікавою в цьому питанні. Можливо, вже Snapdragon 8 Gen 4 (назва ймовірна) спиратиметься не на стандартні ядра Cortex, які Qualcomm приховує за брендом Kryo, а на ядра Nuvia.

Нагадаємо, Qualcomm купила компанію Nuvia і зараз працює над платформами для ПК з такими CPU. Зокрема, такі платформи, можливо, дадуть змогу ноутбукам з Windows Arm наблизитися до того, що робить Apple зі своїми платформами Apple Silicon.

При цьому раніше чуток про процесорні ядра Nuvia в смартфонних SoC не було. Ресурс SamMobile, на жаль, наводить мало подробиць. Повідомляється, що CPU в Snapdragon 8 Gen 4 міститиме два великих ядра і чотири маленьких, і всі вони називаються Phoenix. Вироблятиметься така SoC нібито за тринанометровим техпроцесом N3E на потужностях TSMC.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Смартфон OnePlus Ace 2 Pro засвітився в AnTuTuСмартфон OnePlus Ace 2 Pro засвітився в AnTuTu22:56 02.08.2023

    Смартфон OnePlus Ace 2 Pro дійсно отримає неймовірні 24 ГБ оперативної пам'яті. Смартфон із таким обсягом ОЗП засвітився в AnTuTu. Новинка набирає в бенчмарку понад 1,73 млн балів, але неясно, яка це версія AnTuTu.

  • Смартфон Redmi K60 Ultra пройшов тестиСмартфон Redmi K60 Ultra пройшов тести22:36 02.08.2023

    У базі Geekbench засвітився смартфон Xiaomi 23078RKD5C, який за всіма описами збігається з тим, що приписують моделі Redmi K60 Ultra.

  • Стала відомою потужність зарядки складного OPPO Find N3Стала відомою потужність зарядки складного OPPO Find N322:32 02.08.2023

    Складні смартфони в деяких аспектах поступаються кращим моноблоковим моделям. У тому числі за потужністю зарядки. І OPPO Find N3, згідно зі свіжими даними, може стати набагато кращим за більшість конкурентів за цим показником.


купить телефон в Одесі, Україна