SMARTlife: Працевлаштування за кордоном! Яку країну обрати?

12:45, 16.11.2021

Наразі питання працевлаштування за кордоном є актуальним. Крім того, знайти роботу в чужій країні не так складно. Головне мати правильний підхід.

Наразі, як правило, працевлаштуванням за кордоном займаються різні агенції. Такі компанії знаходять клієнтам роботу та навіть підготують усі документи. У цій ситуації головне правильно вибрати країну та компанію. Варто пам'ятати головне, робота за кордоном легально – це можливо!

Як вибрати країну для роботи?

Кількість бажаючих фахівців невпинно зростає. Дане зростання пов'язане з тим, що закордонні компанії надають гарні умови роботи та гідний оклад. Найчастіше люди хочуть працювати в Європі, Америці та країнах Азії. Крім зарплати багатьох цікавить розширення кругозору та здобуття нових знань. Щоб вибрати країну для роботи, потрібно вивчити рейтинг країн, які надають іноземцям роботу:

  • Естонія – найкраща країна для працевлаштування. Тут майже всі мешканці розмовляють російською мовою, трохи розуміють українську. І тому роботу знайти нескладно. Країна підходить для старту трудової діяльності.
  • Польща. Тут раді кваліфікованій робочій силі і готові платити вищу зарплатню, ніж в Україні.
  • Норвегія пропонує високий рівень життя. Працювати тут можуть лише фахівці з вищою освітою.
  • Великобританія має низькі показники з безробіття. У країні багато хто може швидко знайти роботу. При цьому без знання мови не варто намагатися знайти роботу. Але потрапити в цю країну складно.
  • Австрія. У країні відбувається зниження безробіття. Але тут працювати без знання німецької мови неможливо.
  • Данія має непогані результати розвитку економіки навіть у період кризи.
  • Німеччина є провідною країною у Європі. Рівень безробіття на нижньому рівні. Країна вітає всіх працівників із СНД. Для офіційного працевлаштування треба мати документи в порядку.
  • Швейцарія належить до списку лідерів серед країн, що надають роботу. Як правило, Швейцарія приймає молодих спеціалістів.
  • Бельгія пропонує високу оплату праці. У країну потрібні спеціалісти різної спеціальності. Також іноземці мають можливість знайти сезонну роботу.

Зацікавились? Тоді по лінку, яку на початку статті розмістила редакція Smartphone.ua, зможете найти достойні та добре оплачувані вакансії.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини