Sony готує свій перший 100-Мп сенсор для камер смартфонів

01:09, 24.06.2022

Корпорація Sony, за інформацією інтернет-джерел, незабаром може анонсувати свій перший 100-мегапіксельний датчик зображень, призначений для використання в камерах мобільних пристроїв, перш за все смартфонів.

За неофіційними даними, виріб, що готується, увійде в сімейство сенсорів Sony IMX8. Ця серія недавно поповнилася 1/1,49-дюймовим датчиком з 54 млн пікселів. Можливе формування зображень з роздільною здатністю до 8768 x 6144 крапки.

Інформації про характеристики 100-мегапіксельного сенсора Sony поки що, на жаль, немає. Наголошується лише, що він створюється з прицілом на апарати, що належать до верхнього сегмента середнього цінового діапазону.

Варто додати, що компанія Samsung анонсувала свій перший 108-мегапіксельний датчик зображення для камер смартфонів майже три роки тому. А у вересні 2021-го дебютував перший у світі 200-мегапіксельний виріб - сенсор Samsung ISOCELL HP1.

Натомість зараз найбільшим постачальником датчиків для камер смартфонів є саме Sony. За оцінками Strategy Analytics, торік ця корпорація зайняла майже половину світового ринку - 45% у грошовому обчисленні.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна