Справжні Samsung Galaxy Watch6 Classic помічені на руці відомого футболіста

10:05, 15.07.2023

Поступово наближається дата презентації Galaxy Unpacked, на якій Samsung представить нову лінійку пристроїв, включно з Galaxy Z Fold5, Flip5, Tab S9 і Watch6. У мережі тим часом накопичується інформація про майбутні новинки. Цього разу надбанням громадськості стала шпигунська фотографія, на якій нібито видно годинник Samsung Galaxy Watch6 Classic.

Спочатку фото опублікував корейський Yonhap News, а потім достовірність підтвердив тематичний ресурс SamMobile та інші онлайн-ЗМІ. Як повідомляє джерело, на фото зображено професійного південнокорейського футболіста Сон Хин Міна, нападника клубу англійської Прем'єр-ліги "Тоттенгем Готспур" і капітана збірної Республіки Корея. Папараці підловили його, коли той проходив через термінал 1 у міжнародному аеропорту Інчхон. Гравець "Тоттенгем Готспур" покинув Корею вранці 14 липня, щоб почати готуватися до нового сезону.  

За попередніми даними, у Galaxy Watch6 Classic корейський виробник поверне фізичний обертовий безель, якого не було в Galaxy Watch5 Pro. Фотографія також підтверджує, що рамка Galaxy Watch6 стала вужчою, ніж у попередників.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна