Стало відомо про трійку флагманських смартфонів Pixel 9, які Google випустить восени

21:39, 27.03.2024

Відоме джерело інсайдерської інформації OnLeaks у співпраці з 91Mobiles опублікувало зображення смартфона, який, імовірно, доповнить флагманську лінійку Google 2024 року. Pixel 9, показаний на цих рендерах, отримає 6,03-дюймовий дисплей і його випустять одночасно з Pixel 9 Pro з 6,1-дюймовим екраном і Pixel 9 Pro XL з екраном розміром 6,5-дюймів.

Згідно з витоком, у "звичайному" Pixel 9 використовується закруглена панель камери, що нагадує мову дизайну Pixel 8 Pro. Однак, на відміну від Pixel 9 Pro і 9 Pro XL, Pixel 9 не отримає потрійний блок камер, який став відмінною рисою Google Pixel Pro-серії. На зображенні видно подвійну камеру без телеоб'єктива з перископом, що передбачає стандартну конфігурацію, аналогічну нинішньому Pixel 8.

За даними джерела, Pixel 9 має розміри 152,8 x 71,9 x 8,5 мм з потовщенням до 12 мм в області камери. Розмір дисплея передбачається рівним 6,03 дюйма, що може злегка відрізнятися в менший бік від реального розміру через різні підходи до вимірювання діагоналі екрана у виробників і дослідників.

91Mobiles стверджує, що телефон отримає й інші варіанти забарвлення, крім показаного на зображеннях чорного кольору. Передбачається, що вся серія Pixel 9 отримає бездротову зарядку стандарту Qi2 потужністю до 15 Вт. Очікується також, що смартфон буде побудований на базі чипсета Tensor G4, як і Pixel 9 Pro і 9 Pro XL. Смартфони повинні отримати функцію Adaptive Touch, яка вже деякий час розробляється Google.

До появи нових флагманських Pixel ще понад пів року, але в Google є інші пристрої, вихід яких може відбутися раніше - у термін до жовтня можна очікувати появи Pixel 8A і Pixel Fold 2, обидва можуть бути анонсовані під час презентації компанії в травні. А наступного року асортимент смартфонів від Google може поповнитися моделлю Pixel 9A, який стане четвертим представником у лінійці "дев'ятих пікселів".

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна