Стан роботи мережі Укртелеком на 13 березня 2022 року

01:27, 14.03.2022

Критична інфраструктура та національна мережа Укртелекому працюють. Послуги телефонії та інтернет-доступу надаються в усіх областях за винятком Чернігівської.

Фахівці компанії шукають можливість відновити послуги у Чернігівській області, де вони відсутні через пошкодження мережі від бойових дій.

Середня доступність районних вузлів зв’язку складає 80%. При цьому в більшості областей вона наближаться до 100%, але в деяких суттєво менша через пошкодення. Луганська 4%, Харківська 55%, Запорізька 71%.

Знято обмеження швидкості доступу до інтернету для приватних абонентів в усіх областях, крім Сумської. Пріоритет інтернет-доступу там надається сервісам  ЗСУ, органам державної влади та соціальній інфраструктурі.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Vodafone підключився до національного роумінгу в УкраїніVodafone підключився до національного роумінгу в Україні01:24 14.03.2022

    Українські мобільні оператори реалізували нову можливість в рамках національного роумінгу. Відтепер, абоненти, які перебувають в гостьовій мобільній мережі в Україні, можуть користуватися і мобільним інтернетом на швидкості до 512 кб/с.

  • Київстар підключився до національного роумінгу в УкраїніКиївстар підключився до національного роумінгу в Україні01:14 14.03.2022

    Продовжуємо працювати над тим, щоб у наших клієнтів завжди був мобільний зв'язок. Відтепер, якщо у вашому місті тимчасово не працює мережа одного з мобільних операторів, ви можете підключитися до іншого та користуватися не лише дзвінками й SMS, а ще й мобільним інтернетом на швидкості до 512 Кбіт/с.

  • Стан роботи мережі Київстар на 12 березня 2022 рокуСтан роботи мережі Київстар на 12 березня 2022 року02:17 13.03.2022

    Наші спеціалісти усунули пошкодження біля Тростянця, що довзолило відновити роботу частини базових станцій у Сумській області. Місто Суми знову з мобільним зв’язком та інтернетом.


купить телефон в Одесі, Україна