Стан роботи мережі Укртелеком на 15 травня 2022 року

12:14, 16.05.2022

Усунуто наслідки районної аварії і відновлено послуги інтернет-доступу в містах Харківської області, зокрема Богодухові, Золочеві, Валках, Краснокутську, Змієві, Чугуєві. Щиро вдячні абонентам за розуміння та терпіння, фахівці зробили все, аби відновити послуги якомога швидше.

Інженери зв’язку продовжують реагувати на інциденти і усувати їх наслідки задля відновлення послуг у різних областях України.

Загалом критична інфраструктура та інтернет-мережа Укртелекому працюють. Послуги інтернет-доступу надаються у 86% населених пунктів, підключених до мережі оператора, і доступні у всіх областях, крім Луганської.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • «Роумінгу як вдома» від Київстар діє у 16 країнах ЄС«Роумінгу як вдома» від Київстар діє у 16 країнах ЄС12:29 13.05.2022

    Після запуску послуги «Роумінгу як вдома» ми отримали безліч вдячних відгуків та прохань розширити перелік країн, де нею можна скористатися. Звісно, команда дослухалася до ваших побажань!

  • Київстар: будьте обережні у кіберпросторі!Київстар: будьте обережні у кіберпросторі!19:57 12.05.2022

    Зловживання довірою людей у кіберпросторі не припиняється ні на день! Особливо під час війни. Кібершахраїв ще називають «соціальними інженерами», тобто тими, хто може «зламати» мозок жертви.

  • lifecell - замовляйте послуги через застосунок, повернемо 20% бонусами на рахунок!lifecell - замовляйте послуги через застосунок, повернемо 20% бонусами на рахунок!13:11 12.05.2022

    Замовляйте послуги через застосунок, повернемо 20% бонусами на рахунок! А у нас нова акція з чудовими умовами: перезамовляйте пакет послуг за тарифом раніше або замовляйте додаткові послуги (інтернет, хвилини та SMS по Україні) у мобільному застосунку «Мій lifecell» та отримайте 20% кешбеку бонусами за кожне замовлення!


купить телефон в Одесі, Україна