Стан роботи мережі Укртелеком на 26 березня 2022 року

22:29, 26.03.2022

Колегам вдалося відновити надання послуг у Миколаївській області, де сьогодні було пошкодження магістральної мережі.

У Чернігівській області до 65% збільшилася кількість працюючих районних вузлів зв'язку, решта поки що відключені, бо пошкоджені у результаті бойових дій.

В області діє тимчасове обмеження швидкості для доступу в інтернет для приватних користувачів, оскільки є приорітет надається сервісам ЗСУ і важливим соціальним об'єктам.

Через пошкодження  магістральної мережі  тимчасово відсутні  послуги у Миколаївській області.

Робиться все можливе для якомога швидшого  проведення ремонтних робіт та відновлення надання послуг.

Минулої доби фахівці Укртелекому відновили  надання інтернет-доступу у Сумській області, де через пошкодження мережі він був тимчасово відсутній. Зараз в області працює 95% районних вузлів зв’язку.

Критична інфраструктура та національна мережа Укртелекому працюють. Телекомпослуги надаються в усіх областях, крім Луганської, триває пошук можливостей для відновлення телекомунікаційних послуг.

Наші колеги постійно працюють, щоб  послуги  зв’язку  були доступні всім.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Starlinks забезпечать безперервну роботу ПриватБанкуStarlinks забезпечать безперервну роботу ПриватБанку13:56 25.03.2022

    Надійні та стабільні банківські сервіси завжди були головним пріоритетом ПриватБанку. В умовах війни ми нарощуємо можливості банку задля підтримки безпечної роботи фінансової системи України та безперешкодного надання фінансових послуг для українців, які сьогодні зіштовхнулись з багатьма іншими викликами.

  • Стан роботи мережі Укртелеком на 25 березня 2022 рокуСтан роботи мережі Укртелеком на 25 березня 2022 року13:53 25.03.2022

    Абоненти мобільного оператора ТриМоб тепер можуть користуватися послугами передачі даних і у мережі lifecell. Минулої доби відновлено надання інтернет-послуг у Чернігові та області.

  • Стан роботи мережі Укртелеком на 24 березня 2022 рокуСтан роботи мережі Укртелеком на 24 березня 2022 року00:50 25.03.2022

    Вдалося відновити інтернет-послуги у Чернігові та області. Дякуємо колегам з Kyivstar за допомогу. Минулої ночі після вчорашнього пошкодження на магістральній мережі аварійно-ремонтні бригади Укртелекому відновили надання послуг у Львівській, Волинській, Рівненській, Житомирській областях.


купить телефон в Одесі, Україна