Стан роботи мережі Укртелеком на 26 липня 2022 року

08:46, 27.07.2022

Спеціалісти Укртелекому продовжують виконувати відновлювальні роботи за безпрецедентних умов. Інженери відновлюють інтернет-послуги для абонентів по всій Україні, включаючи зони ведення активних бойових дій. Наші герої-співробітники працюють у населених пунктах Миколаївської, Запорізької, Одеської, Харківської та Донецької областей, забезпечуючи високий рівень доступності послуг від Укртелекому.

Попри постійні обстріли зі сторони ворога, клієнти оператора користуються високим рівнем покриття послуг: у Миколаївській області - 93%, Одеській - 100% та Харківській - 62%.

Складною залишається ситуація у Запорізькій та Донецькій областях. Там інтернет-послуги доступні відповідно в 19% та 52% населених пунктів, де є мережа Укртелекому.

Загальна доступність послуг складає 87% населених пунктів, охоплених мережею оператора. Інтернет та телефонія від Укртелекому доступна у всіх областях, крім Луганської та Херсонської.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Роумінг наче вдома для українських біженців продовжуєтьсяРоумінг наче вдома для українських біженців продовжується00:18 25.07.2022

    Спільна заява мобільних операторів України та Євросоюзу продовжує діяти. Українці, які вимушено виїхали до країн ЄС, зможуть і надалі телефонувати рідним за цінами українських операторів.

  • lifecell підтримує абонентів вигідними пропозиціями у роумінгуlifecell підтримує абонентів вигідними пропозиціями у роумінгу00:15 22.07.2022

    Мобільний оператор lifecell запустив нову акцію «Роумінг-п’ятірка» для абонентів у Молдові, Німеччині, Польщі, Румунії, Чехії. За умовами акції «Роумінг-п’ятірка» роумери можуть замовити 5 ГБ мобільного інтернету за вигідною ціною 50 грн у п’яти найпоширеніших країнах вимушеного перебування українців.

  • Стан роботи мережі Укртелеком на 17 липня 2022 рокуСтан роботи мережі Укртелеком на 17 липня 2022 року08:14 18.07.2022

    У Донецькій області відновлено послуги інтернет-доступу для абонентів м. Бахмут. Загалом телекомпослуги доступні у 55% населених пунктів області, де є мережі Укртелекому.


купить телефон в Одесі, Україна