Сумістність захистного скла для iPhone різних моделей – гарантія безпеки смартфона

21:39, 17.07.2022

Ми залежимо від наших смартфонів у всьому – від зв’зку до розкладу дня та робочих справ. Важко уявити або згадувати ті моменти, коли наші телефони виходили з строю або вимагали ремонту. Ось чому важливо інвестувати не лише в гаджет, але і у аксесуари для нього.

У більшості людей є чохли для смартфонів, але не всі купують захисну плівку чи скло для екрана. Повірте, це може бути найсуперечливіша тема для дискусії, бо власники або надають перевагу додатковому захисту, або ні. Власники нових моделей iPhone зазвичай готові інвестувати у безпеку, тому підбирають та купують захисне скло не лише на дисплей https://phone-jacket.com.ua/zashchitnye-stekla/zashchitnye-stekla-dlya-iphone/zashitnye-stekla-na-iphone-13-pro-max/, але і на камери. А у разі відсутності бажання купувати чохол, склом з високих коефіцієнтом надійності можна покрити навіть тилову панель. Головне зробити правильній вибір у частині розміру – лише ідеально наклеєний захист саме під вашу модель гарантує позитивний результат після потрапляння телефону у «скрутну» ситуацію.

У той же час, оскільки на ринку так багато захисних екранів від різних виробників, важко визначити, який з них забезпечить найкращий захист для вашого телефону. Більшість захисних екранів смартфонів виготовлені із загартованого скла або якогось пластику.

Що забезпечує найкращий захист: загартоване скло чи пластик?

Матеріал, з якого зроблено захист має значення. Редакція порталу Smartphone.ua пропонує розглянути найпопулярніші матеріали.

Загартоване скло

  • ТОП вибір, бо воно є більш міцним, ніж його пластикові аналоги. Воно спеціально створено, щоб бути міцнішим, ніж ваші склянки для пиття вдома, виготовляється шляхом швидкого нагрівання та охолодження. Цей контрольований процес не лише значно підвищує міцність скла, але й змінює формат того, як воно розбивається. Цей матеріал не розколюється на великі нерівні частинки. Натомість він розпадається на дрібні зернисті шматочки, які з меншою ймовірністю можуть завдати травми вашій долоні.
  • Більшість захисних екранів із загартованого скла складаються з багатьох шарів. Додаткова товщина допомагає пом’якшити удар і не пошкодити сенсорний прошарок дисплею.
  • Забезпечують більше покриття. Це може здатися другорядним елементом. Однак це важливо, якщо ви хочете захистити свій екран від пилу, бруду та води.
  • Скло виглядає набагато краще, ніж пластик, приємніше на дотик і забезпечує більшу чіткість.

Пластик

Як правило, пластикові захисні плівки служать довго. Але з часом вони втрачають свою привабливість, відклеюються та жовтіють. Детальніше про це читайте на https://fix-noutbuk.kh.ua/blog/covmestimost-chehlov-i-stekol-iphone - корисна стаття для тих, хто вже придбав смартфон від Apple та вирішив підібрати до нього «правильну» плівку та чохол.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини