ІТ-армія паралізувала понад 4000 онлайн-ресурсів за 2 тижні

20:39, 27.09.2022

ІТ-армія продовжує розхитувати економіку ворога та деморалізувати росіян на цифровому фронті.  З 12 до 25 вересня ІТ-армія призупинила роботу:

  • Сайт групи Вагнера, яка збирає російських в’язнів для війни в Україні. Було здобуто всі дані, які зберігалися на сайті. На кожного ката, вбивцю та ґвалтівника чекає суворе покарання.
  • Ресурси молодої гвардії єдиної росії. ІТ-армія дістала звідти списки молодих путіністів, які були або є на окупованих територіях, допомагають приховувати військові злочини та проводити незаконні референдуми. Ім'я кожного нелюда відомо, покарання не за горами.
  • Серце «цифрової росії» — портал «Госуслуги». До нього причетні сотні сторонніх послуг та сервісів, які задіяні в державних, економічних та військових сферах. Через атаку на портал росіяни не могли отримати бажані послуги.
  • Сайти для пошуку роботи. На таких сайтах міністерство оборони росії часто публікувало вакансії військових. Тепер для росіян жодна вакансія недоступна, як і самі портали.
  • Воєнторги рф. Через це росіяни не могли замовити необхідне спорядження для своїх  солдатів-вбивць, які продовжують вести війну в Україні.
  • Сайти з продажу автоінструментів. ІТ-армія перекрила не тільки можливість росіянам продавати в рф контрабанду у вигляді інструментів для авто з Європи, а і купувати необхідне автоприладдя своїм солдатам-вбивцям на фронт.
  • Комерційний банк Открытие. DDoS-атака на інфраструктуру банку заблокувала росіянам можливість користуватися банківськими послугами онлайн.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна