TECNO розпочинає продажі SPARK 10 та SPARK 10 Pro в Україні

00:55, 26.04.2023

TECNO Mobile оголошує про старт продажів в Україні двох новинок молодіжної лінійки SPARK  – SPARK 10 та SPARK 10 Pro, світова прем’єра яких відбулася у березні 2023. Обидва смартфони вже отримали схвальні відгуки на інших ринках.

SPARK 10 Pro має 6,8-дюймовий дисплей  і працює на базі процесора MediaTek Helio G88 із MediaTek HyperEngine 2.0 та фірмовим алгоритмом GameTurbo для плавного геймінгу. Він має 50-мегапіксельну систему камер на задній панелі та 32-мегапіксельну фронтальну камеру. Смартфон отримав великий акумулятор на 5000 мАг із підтримкою швидкої зарядки 18Вт. У SPARK 10 Pro 256 ГБ вбудованої пам’яті і 8 ГБ оперативної пам’яті, яку можна розширити до 16 ГБ за допомогою технології Memory Fusion.

Молодша модель SPARK 10 втім отримала 6,6-дюймовий дисплей та 128 ГБ сховища, у поєднанні із 8 ГБ оперативної пам’яті, яку також можна розширити додатковими 8 ГБ віртуальної пам’яті.

Обидві моделі постачаються у інноваційному дизайні із міцною скляною панеллю, для старшої моделі доступні кольори Starry Black і Pearl White, а для молодшої  – Meta Black та Meta Blue.

Коментуючи старт продажів Андрій Дерев’янко, Директор з продажів TECNO Mobile в Україні наголосив: “Нова лінійка SPARK, а саме SPARK 10 Pro та SPARK 10 – це пристрої, які відповідають основному трендові ринку на великий обсяг пам'яті. Ці моделі отримали 8 ГБ оперативної та 128 ГБ або 256 ГБ вбудованої пам’яті, але за ціною, яка максимально наближена до покупця. На старті продажів ми пропонуємо максимально низьку ціну, щоб підтримати наших споживачів у такий непростий час.  Нова лінійка SPARK робить якісні телефони ще доступнішими, для українців, а співвідношення низького відсотку браку та специфікацій, що відповідають заявленим, дозволяє задовольняти зростаючий попит українського споживача на більш технологічні смартфони за доступну ціну”.

TECNO SPARK 10 Pro у наближенні

  • Вражаюча система камер: SPARK 10 Pro може похвалитися 50-мегапіксельною основною камерою, яка робить приголомшливі зображення з високим рівнем деталізації. Розумне фокусування на очах, HDR для зменшення шумів, технологія 3D LUT для природнішої передачі кольорів та тіней   –  безліч можливостей для створення якісних і яскравих фото і відео. Фронтальна камера з роздільною здатністю 32 МП отримала регульований спалах із трьома рівнями яскравості, які автоматично підлаштовуються під умови зйомки, та використовує технологію ремозаїки 4-в-1, щоб збільшити кількість світла, яку захоплює кожен піксель, для отримання яскравих кадрів навіть в сутінках чи темряві.
  • Дійсно великий дисплей: 6,8-дюймовий дисплей смартфона із частотою оновлення 90 Гц  і тонкими рамками забезпечує вражаючий візуальний досвід.
  • Високопродуктивний процесор: оснащений процесором MediaTek Helio G88, SPARK 10 Pro з легкістю справляється із складними завданнями, включаючи ігри та багатозадачність. Удосконалена архітектура процесора забезпечує плавну та швидку роботу.
  • Привабливий дизайн: SPARK 10 Pro має привабливий і сучасний дизайн із квадратними гранями і тонким корпусом. Задня поверхня виконана з надміцного скла із зірковим сяючим петтерном.

SPARK 10 Pro та SPARK 10 вже доступні для онлайн-замовлення на онлайн-майданчиках ROZETKA та MOYO, незабаром стартують продажі і в офлайн-магазинах.

Ціни на момент старту продажів:

  • SPARK 10 Pro 256+8 ГБ  — промо-ціна 7999  грн
  • SPARK 10 128+8 ГБ  — промо-ціна 6999  грн

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна