Архів новин за 26 квітня 2023 года

  • TECNO розпочинає продажі SPARK 10 та SPARK 10 Pro в УкраїніTECNO розпочинає продажі SPARK 10 та SPARK 10 Pro в Україні26 квітня 2023

    TECNO Mobile оголошує про старт продажів в Україні двох новинок молодіжної лінійки SPARK – SPARK 10 та SPARK 10 Pro, світова прем’єра яких відбулася у березні 2023. Обидва смартфони вже отримали схвальні відгуки на інших ринках.

  • Xiaomi вже визначилася з дизайном смартфона Xiaomi 14 ProXiaomi вже визначилася з дизайном смартфона Xiaomi 14 Pro26 квітня 2023

    Xiaomi вже працює над смартфонами флагманської лінійки Xiaomi 14, і вони не розчарують у плані дизайну. Як мінімум Xiaomi 14 Pro. Один з користувачів китайської соціальної мережі Weibo безпосередньо запитав Вей Сюя (Wei Xu).

  • Ще одна послуга для водіїв. У Дії можна скасувати шеринг авто за кілька кліківЩе одна послуга для водіїв. У Дії можна скасувати шеринг авто за кілька кліків26 квітня 2023

    Уже понад рік ви шерите авто в застосунку без паперів і клопотів. Та команда Дії не зупиняється, тож ми доопрацювали популярний сервіс. Тепер автівкою можна не тільки поділитися, а й скасувати шеринг, якщо такої потреби більше немає.

  • Чим порадувати дівчинуЧим порадувати дівчину26 квітня 2023

    Вважається однією з найпоширеніших послуг, яка користується величезною популярністю, у тому числі, і в нашій флористичній студії. Перш ніж приступити до створення квіткової композиції, наші фахівці ретельно відбирають кожну квітку та детально вивчають весь асортимент.

  • Представлений новий мобільний телефон Nokia 105 4GПредставлений новий мобільний телефон Nokia 105 4G26 квітня 2023

    Компанія HMD Global, яка близько двох років тому випустила перший класичний мобільний телефон із підтримкою Alipay на китайському ринку - Nokia 105 4G - представила його нову версію.

  • Подборка функциональных наручных фитнес-трекеровПодборка функциональных наручных фитнес-трекеров26 квітня 2023

    Фитнес-браслеты сегодня используют не только спортсмены-профессионалы, но и обычные люди, не практикующие регулярные занятия спортом. Эти компактные умные аксессуары дополняют индивидуальный стиль.

  • Xiaomi готовит бюджетный смартфон Redmi 12 с 33-ваттной зарядкойXiaomi готовит бюджетный смартфон Redmi 12 с 33-ваттной зарядкой26 квітня 2023

    Ситуация, когда у Redmi есть дешёвый Redmi 12C, но нет стоящего на полступени выше Redmi 12, скоро изменится: компания уже работает над новой моделью, которая уже засветилась в базах FCC и IMEI.

  • AR-гарнитура Apple предложит множество функций — пользователи смогут сами выбрать, что им интересноAR-гарнитура Apple предложит множество функций — пользователи смогут сами выбрать, что им интересно26 квітня 2023

    В центре внимания участников предстоящей Всемирной конференции разработчиков Apple (WWDC), которая пройдет в июне, будет, как ожидается, гарнитура смешанной реальности. Как отметил обозреватель издания Bloomberg Марк Гурман (Mark Gurman), Apple так и не нашла «супер-приложения», которое создало бы ажиотажный спрос на гарнитуру стоимостью около $3000.



купить телефон в Одесі, Україна