Тепер у 4K: Blizzard виправила роздільну здатність у Diablo III на Xbox Series X

11:49, 13.04.2022

Компанія Blizzard Entertainment оголосила про те, що виправлення вкрай важливого бага Diablo III, що дуже очікувалося власниками Xbox Series X, вже вийшло. І в грі нарешті стала доступна роздільна здатність 4K замість 1080p.

Diablo III працює на консолі минулого покоління Xbox One X у роздільній здатності 4K. На Xbox Series X гра відтворюється за зворотною сумісністю. Проте з якоїсь невідомої причини вона виводилася на екрани лише у 1080p. Ще в лютому Blizzard Entertainment обіцяла це виправити і нарешті це зробила.

Раніше менеджер спільноти Blizzard Entertainment заявив на офіційному форумі Diablo III, що команда знає про цю проблему та виправить її наступним великим оновленням, яке вийде разом із новим сезоном контенту.

Але виправлення вийшло трохи раніше. Воно вже доступне тим, хто оновив Diablo III до версії 2.7.3 на Xbox Series X. Як розповіла Blizzard Entertainment в описі до патчу, також було виправлено роздільну здатність і на Xbox Series S - тепер вона 1080p.

Тим часом 26-й сезон під назвою The Fall of the Nephalem розпочнеться цього тижня, 15 квітня. Він увімкне збір ресурсів після перемоги над "Стражами Великого розлому", які потрібні для входу в Ехо Кошмара — місце, де складність бою збільшується з кожним убитим ворогом. Гравців чекає низка легендарних предметів, досвід та багато іншого.

Diablo III вийшла на ПК, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 та Nintendo Switch.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна