Тиждень цифрової освіти від Мінцифри з 21 до 27 листопада

06:08, 25.11.2022

UPD: Тиждень цифрової освіти розпочнеться пізніше. Про нові дати повідомимо додатково в наших соцмережах.

Цифрові навички стали базою нинішньої реальності. Вони дають змогу швидко отримувати послуги, конкурувати на ринку праці, опановувати актуальні професії за декілька місяців чи покращувати кваліфікацію.  

В 2019 році 53% українців мали цифрові навички нижче базового рівня. У 2021 році цей показник знизився до 47,8% Тобто 1,42 млн українців, які взагалі не мали базової цифрової грамотності, суттєво підвищили свій рівень цифрових навичок.

Мінцифра надихає не зупинятися і разом з Дія.Цифрова освіта пропонує покращити навички на Тижні цифрової грамотності.

Що на вас чекає? Протягом 7 днів спільно з партнерами ми:

  • розповідатимемо про тренди освіти та віддалену роботу;
  • розберемося в основах медіаграмотності та кібергігієни;
  • поділимося навичками створення діджитал-контенту;  
  • поговоримо про цифрову фінансову грамотність та сімейну цифровізацію.

Стратегічний партнер національного проєкту Дія.Цифрова освіта — швейцарсько-українська Програма EGAP, що виконується Фонд Східна Європа. Партнери тижня цифрової освіти: UNDP Ukraine / ПРООН в Україні за підтримки Швеції, ULEAD з Європою / ULEAD with Europe та ВГО Українська бібліотечна асоціація/Ukrainian Library Association.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Українці все частіше користуються послугою зняття готівки через торгові терміналиУкраїнці все частіше користуються послугою зняття готівки через торгові термінали21:01 21.11.2022

    Українці все частіше користуються послугою отримання готівки на касах торгових точок через POS-термінали ПриватБанку. Як повідомив член правління з питань малого та середнього бізнесу Євген Заіграєв, у жовтні при майже незмінному в порівнянні з вереснем загальному обсягу оплат картками, українці отримали готівки на касі на 12% більше - на 1,6 млрд грн.

  • Ще 210 терміналів Starlink прямують в український ХерсонЩе 210 терміналів Starlink прямують в український Херсон07:33 17.11.2022

    Перша партія Старлінків вже там. На їх базі запустили 5 публічних Wi-Fi точок. Люди там виходять на зв'язок з рідними, щоб нарешті розповісти, як вони. Дізнаються, які ще міста ЗСУ звільнили від окупантів. І заряджають девайси від генераторів.

  • Вітаємо зв’язківців із професійним святомВітаємо зв’язківців із професійним святом20:50 16.11.2022

    Завдяки їм ми 9-й місяць на зв’язку, попри повномасштабну війну. Спілкуємося з рідними, знаємо новини, працюємо та вчимося онлайн.


купить телефон в Одесі, Україна