Титанові Samsung Galaxy S24 і Samsung Galaxy S24 Ultra показали у всіх кольорах до анонсу

10:48, 11.01.2024

Менш ніж за тиждень до презентації смартфонів лінійки Samsung Galaxy S24 зображення смартфонів опублікував обізнаний інсайдер під ніком Ice Universe.

На зображенні, яке призначене для внутрішнього використання і навчання співробітників Samsung, показано Samsung Galaxy S24 і Samsung Galaxy S24 Ultra в чотирьох доступних кольорах.

Що б там не говорили, а компанія Apple продовжує залишатися законодавцем моди на ринку мобільних пристроїв: після виходу титанових iPhone 154 Pro/Max титановий смартфон випустила Xiaomi, а тепер прийшла черга Samsung.

Samsung Galaxy S24 і Samsung Galaxy S24 Ultra будуть доступні в чорному, сірому, фіолетовому і жовтому кольорах. Ймовірно, пізніше виробник анонсує ще якісь додаткові кольори.

Презентація Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24 Plus і Samsung Galaxy S24 Ultra відбудеться наступного тижня, 17 січня, а поки що захід уже рекламують на найбільшому у світі світлодіодному екрані MSG Sphere у Лас-Вегасі.

Ice Universe першим точно розповів про новий тренд на смартфони з екранами-водоспадами, про чубчик в iPhone X, про новий дизайн iPhone 14 з вирізом Dynamic Island і про різні 200-мегапіксельні датчики зображення.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна