Топ-5 бюджетних смартфонів: кращий вибір в інтернет-магазині Promax

23:39, 21.04.2023

Смартфони сьогодні є невід'ємною частиною життя людей від школяра до пенсіонера. Ці гаджети невеликі, але дуже розумні, допомагають постійно бути на зв'язку з друзями та близькими, працювати, отримувати інформацію з Інтернету та багато іншого.

Коли справа стосується покупки нового смартфона, бюджет може обмежувати наші можливості. Не всі бюджетники, а це діапазон до $200, якісні, тому до підбору потрібно підходити уважно та обирати інтернет-магазин із великим асортиментом. Вибір залежить від того, які функції потрібні для використання. Бюджетні смартфони в наш час практично універсальні, але все-таки один якийсь компонент у них кращий за інші. Це може бути хороша камера, але малопотужна батарея і навпаки.

топ бюджетних смартфонів

ТОП-5 бюджетних смартфонів, які актуальні зараз

  1. Xiaomi Redmi Note 10. Цей смартфон може похвалитися потужним процесором, завдяки якому пристрій швидко працює та показує гарну картинку навіть у вимогливих іграх. При цьому є модифікація на 4 гігабайти оперативної пам'яті та 64 гігабайти внутрішньої пам'яті – доступна за ціною. Дисплей захищається склом Gorilla Glass. Цей телефон також має вбудований акумулятор на 5000 мАг. Батарея досить потужна і може підтримувати автономну роботу тривалий час – до 8 годин при перегляді відео. Варто зазначити, що вдень можна робити досить якісні фотографії завдяки основній камері на 48 мегапікселів. Ця модель, як і інші перелічені в цьому рейтингу, доступна в інтернет магазині promax (пропонує пристрої різного цінового сегмента в наявності та з гарантією швидкої доставки по Україні, в тому числі велика кількість захищених смартфонів від китайських брендів: Blackview, Oukitel, Ulefone та ін.).
  2. Samsung Galaxy A03. Це смартфон із бюджетної лінійки з 8-ядерним процесором Unisoc T606 і невеликим об'ємом оперативної пам'яті в 2 гігабайти. Екран смартфона отримав діагональ 6.5 дюйма при роздільній здатності 720х1600 пікселів, дуже яскравий, показує чітку картинку. Незважаючи на те, що пристрій не підтримує швидке заряджання, він має акумулятор на 5000 мАг, через що час експлуатації без підзарядки порівняно великий. При помірному використанні телефон може тримати заряд 2 доби.
  3. Realme 7 5G. Цей смартфон оснащений процесором Mediatek MT6853 Dimensity 800U. Більше того, варто відзначити великий обсяг оперативної пам'яті в 6 ГБ, і суттєвий запас внутрішньої пам'яті на 128 ГБ. Камера цього пристрою непогана - 4 модулі з тилової сторони і один з них на 48 Мпікс. Фронтальний модуль – 16 Мпікс.
  4. OPPO A54. Пристрій працює на Mediatek MT6765 Helio P35. Досить потужний акумулятор на 5000 міліампер на годину дозволяє використовувати пристрій тривалий час без заряджання ( потужність зарядного пристрою 18 Вт). Телефон оснащений 4 ГБ оперативної пам'яті та 128 ГБ вбудованої пам'яті. Камера непогана, можна робити яскраві та чіткі фото у денний час.
  5. Nokia G20. Цей смартфон оснащений таким же процесором Helio G35, як і попередній. Але у нього краще основна камера - на 48 мегапікселів і ще три додаткові модулі до неї. При цьому акумулятор має потужність 5050 мАг, при помірному використанні може тримати заряд близько 20-22 годин в режимі прослуховування музики або 5 годин в режимі ігор.

На закінчення редакція Smartphone.ua хотіла б зазначити, що вибір бюджетного смартфона може бути складним. Але за допомогою нашого топ-5 можна хоч б зорієнтуватися на тому, що є на ринку України.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Ремонт под ключ: преимущества услугиРемонт под ключ: преимущества услуги20:53 21.04.2023

    Когда люди затевают в квартире, офисе, торговом помещении, коммерческой локации или доме полноценный ремонт, многие из них обращаются в специализированные компании, предоставляющие услугу ремонта под ключ.

  • Де можна використовувати біткоїни до оплати?Де можна використовувати біткоїни до оплати?00:10 21.04.2023

    Тривалий час до криптовалют ставилися лише як до інвестиційного інструменту. Але вже кілька років їх із задоволенням приймають інтернет-магазини чи інші компанії, що пропонують певні товари й послуги.

  • Ремонт смартфонов в сервисном центре: успех или провал зависит от года выпуска моделиРемонт смартфонов в сервисном центре: успех или провал зависит от года выпуска модели23:14 20.04.2023

    Без смартфона практически невозможно обойтись в повседневной жизни. Помимо обычных телефонных звонков гаджет обеспечивает доступ в Интернет, используется для фото- и видеосъемки, служит хранилищем для различных файлов, помогает грамотно организовать рабочий день и выполняет еще много функций.