Transcend представляє новий високошвидкісний портативний SSD ESD380C

20:29, 15.10.2022

Transcend Information, Inc. (Transcend®), провідний бренд цифрових накопичувачів та мультимедійної продукції, представляє новий високошвидкісний портативний твердотільний накопичувач ESD380C з інтерфейсом USB 3.2 Gen 2x2 та швидкістю передачі даних 2000 МБ/с. Місткість новинки, виконаної в компактному удароміцному корпусі, може досягати 2 ТБ. Цей надзвичайно швидкий, надійний та захищений портативний твердотільний накопичувач стане справжньою знахідкою для творчих професіоналів та геймерів.

Вражаюча швидкість

ESD380C оснащений інтерфейсом USB 3.2 Gen 2x2 і роз'ємом Type-C, завдяки чому швидкість передачі може досягати 2000 МБ/с. Така висока продуктивність дасть змогу швидко записувати 4K-відео, зображення з високою роздільною здатністю та інші великі медіафайли. ESD380C розташований у міцному алюмінієвому корпусі, який не тільки здатний захистити накопичувач від механічних пошкоджень, а й покращує розсіювання тепла. А механізм Dynamic Thermal Throttling забезпечує більш стабільну роботу навіть за високих навантажень.

Дизайн накопичувача відповідає військовим стандартам

Портативний твердотільний накопичувач Transcend ESD380C відповідає американським військовим стандартам і здатний без шкоди переносити падіння, чому сприяє спеціальне амортизуюче покриття з силіконової гуми. Маючи корпус завбільшки з долоню, він ідеально поміщається у кишені. Окрім цього, ESD380C постачається з кабелем USB Type-C і кабелем Type-C на Type-A, що дає змогу використовувати його з різними комп'ютерами (PC, Mac) і навіть ігровими консолями!

Ексклюзивне програмне забезпечення для управління даними Transcend Elite

Також Transcend надає безкоштовне ексклюзивне програмне забезпечення для управління даними Transcend Elite. Завдяки йому користувачі отримують доступ до таких функцій, як резервне копіювання (у тому числі і в хмарне сховище), відновлення даних, шифрування тощо. Дане ПЗ сумісне з Windows, macOS і Android, що дасть можливість користувачам різних систем забезпечити збереження цінної інформації!

Гарантія та ємність

Портативний SSD Transcend ESD380C може мати ємність 1 ТБ та 2 ТБ. На накопичувач поширюється п'ятирічна обмежена гарантія.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна