Три нові ігрові гарнітури від Bloody вже в Україні

05:28, 22.12.2022

G230, G230p, GR230 – це по суті три варіації одної моделі ігрових навушників. М’які амбушури виготовлені з екошкіри та подарують вам години комфортного прослуховування, яскраві неонові вогні на чашах навушників підкреслять ігрову атмосферу, а 50-мм динаміки забезпечать бездоганну передачу об’ємного звуку. Мікрофон гарнітури має довгу поворотну штангу – зручно прибирати та повертати мікрофон у робоче положення коли вам це потрібно, а також оснащений корисною функцією шумопригнічення.

З лінійкою G-навушників від Bloody ви забудете про проблеми сумісності, адже вона представляє увесь наявний сьогодні спектр інтерфейсів підключення. Надаєте перевагу лаконічному USB-підключенню? G230 – ваш вибір. Ваші 3.5-мм роз’єми стаціонарного ПК припадають пилом? Не гальмуйте – використайте їх з G230p. Хочете, щоб гарнітура підключалась взагалі до усього, що може програвати звук? GR230 не дасть вам помилитись!

У випадку з G230 – все зрозуміло. Лаконічний USB-конектор і звук передасть, і підсвічування заживить. До того ж саме він подарує фірмове 7.1-віртуальне звучання.

G230p виглядає трохи цікавіше, адже його інтерфейс підключення –  комбінований 3.5-аудіоджек. Знадобиться він власникам ноутбуків, які, як відомо, традиційно мають лише один звуковий порт: для мікрофона та відтворення звуку. Великі стаціонарні ПК мають два окремі 3.5-мм роз’єми – для цього випадку G230p передбачає використання розгалужувача, що постачається у комплекті. Відмінний варіант для перемикання між мобільним та домашнім геймінгом. Проте пильнуйте – для живлення підсвічування, гарнітура потребує підключення через USB-конектор!

GR230 – король серії. Окрім комбінованого 3.5-мм кабельного підключення, ця модель має ще два інтерфейси бездротового сполучення. Bluetooth v5.2 та 2.4-ГГц з’єднання через USB-ресивер дозволяють використовувати GR230 взагалі з будь-яким пристроєм. Телефон? Консоль? Ноутбук? Персональний комп’ютер? Відповідь одна – легко. Акумулятор забезпечує роботу протягом 40 годин без заряджання, що є бездоганним показником для геймерських навушників.

Не знаєте, як обрати сумісну ігрову гарнітуру? Оберіть G-гарнітуру – вона сумісна з усім!

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна