Трохи більше п'яти років знадобилося realme для випуску 200 млн смартфонів

20:43, 27.11.2023

Компанії relame, яка разом з vivo і OPPO належить китайському гіганту BBK Electronics, знадобилося трохи більше п'яти років з моменту заснування, щоб подолати планку в 200 млн відвантажених смартфонів. За всю історію існування ринку смартфонів тільки п'ятьом компаніям вдалося зробити це в порівнянні терміни, а загалом цей рубіж подолали тільки 14 компаній із 250 присутніх на ринку.

Представники realme, як повідомляє South China Morning Post, з гордістю зазначили, що виходили на ринок у той час, коли на ньому були присутні понад 700 конкурентів. Протягом останніх п'яти років realme вдавалося входити в десятку провідних виробників смартфонів у світі. Компаніям vivo, Huawei, Samsung і Apple знадобилося менше ніж п'ять років, щоб поставити на ринок перші 200 млн смартфонів, а relame посідає п'яте місце серед компаній з найвищими темпами ринкової експансії в цьому рейтингу.

До речі, до вересня поточного року кількість функціонуючих виробників смартфонів не перевищувала 250 штук, тому здатність realme вижити в таких умовах на тлі старту в оточенні понад 700 конкурентів дійсно заслуговує на повагу. Наступного місяця на ринок вийде флагманський смартфон realme GT 5 Pro, який вперше запропонує поєднання новітнього процесора Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 і датчика зображення Sony IMX890 сімейства Lytia.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна