Twitter отримає підтримку наскрізного шифрування особистих повідомлень

20:48, 16.11.2022

Стало відомо, що Twitter працює над реалізацією підтримки наскрізного шифрування (End-to-End Encryption) для повідомлень, які користувачі соціальної мережі надсилають один одному. Про це повідомила дослідник додатків Джейн Манчун Вонг (Jane Manchun Wong) на своїй сторінці у соцмережі.

"Бачу ознаки того, що над функцією працюють у Twitter для Android", - написала Вонг у своєму акаунті, супроводивши повідомлення рядками коду з посиланнями на ключі шифрування. Пізніше генеральний директор Twitter Ілон Маск (Elon Musk) відповів на повідомлення Вонг підморгуючим смайлом. Це може означати, що підтримка наскрізного шифрування справді перебуває у розробці.

Поява наскрізного шифрування зробить Twitter більш привабливою для користувачів та поставить платформу обміну повідомленнями в один ряд з іншими аналогічними сервісами, такими як Signal та WhatsApp. Користувачі будуть впевнені, що їхні приватні розмови не проглядаються третіми особами, а повідомлення розшифровуються безпосередньо на кінцевих пристроях.

Зазначимо, що повідомлення про наміри Twitter реалізувати підтримку наскрізного шифрування з'являлися ще кілька років тому. У 2018 році ходили чутки про підготовку запуску функції «Секретні розмови», але в кінцевому рахунку вона так і не побачила світ. Ймовірно, під керівництвом Ілона Маска у Twitter більше шансів на запуск цієї функції.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна