У Apple Watch Pro може з'явитися підтримка супутникового зв'язку, але не відразу

23:29, 29.08.2022

Вже давно ходять чутки, що компанія Apple працює над реалізацією підтримки супутникового зв'язку у своїх пристроях, насамперед — iPhone. Особливо активно стали поширюватися дані про появу подібної функціональності в iPhone 14. За даними експерта Bloomberg Марка Гурмана (Mark Gurman), зв'язок із супутниками може з'явитися і в розумному годиннику, зокрема, одному з майбутніх Apple Watch Pro.

Як заявив журналіст, одне із поколінь ще не анонсованих захищених Apple Watch Pro справді може отримати зв'язок із супутниками. За його даними, така ідея обговорювалася у надрах самої компанії. У своєму інформаційному бюлетені Power On Гурман нагадує, що нова функціональність дозволить, зокрема, швидко зв'язатися з екстреними службами та надати їм свої координати. При цьому можливість зв'язатися з рятувальниками, медиками чи правоохоронними органами поза зоною дії звичайного стільникового зв'язку — лише перший етап плану Apple. У результаті користувачі зможуть отримати глобальний доступ в інтернет і робити звичайні телефонні дзвінки за посередництвом супутників. Очікується, що комбінація підтримки 5G і супутникового зв'язку зробить iPhone найпотужнішим пристроєм для глобальних комунікацій.

Ймовірно, крім iPhone 14 і Apple Watch Series 8 у ході прем'єри 7 вересня також будуть представлені нові Apple Watch SE та просунуті Apple Watch Pro. Хоча в першому поколінні Apple Watch Pro підтримки супутників, ймовірно, не буде, модель отримає інші нові функції. За даними Гурмана, Pro-версія візуально відрізнятиметься від моделі Series 8 завдяки новому дизайну, журналіст повідомляє про «еволюцію поточної прямокутної форми».

Однією з ключових змін у Apple Watch Pro, ймовірно, стануть матеріали виготовлення. Якщо зараз при виготовленні Apple Watch використовують алюміній, нержавіючу сталь і титан, то Pro-варіант, ймовірно, буде виготовлений з «стійкішого варіанту титану» — компанія намагається зробити годинник настільки міцним, наскільки це можливо. Очікується, що зросте термін роботи без підзарядки — це буде ключовим фактором для любителів екстремального спорту.

Нарешті, як і Apple Watch Series 8, новий Pro-варіант зможе вимірювати температуру тіла, точніше, годинник буде надсилати оповіщення, якщо вона підніметься вище за норму. Після цього можна буде виміряти за допомогою звичайного термометра.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна