У мережу потрапили прес-фото Samsung Galaxy S23

20:29, 12.01.2023

У Мережу потрапили прес-фото базової моделі із серії смартфонів Samsung Galaxy S23, яка буде представлена 1 лютого на заході Galaxy Unpacked. Завдяки цьому можна скласти уявлення про дизайн новинки. Крім того, опубліковані ресурсом WinFuture рендери розкривають варіанти кольорів Galaxy S23.

Роланд Квандт (Roland Quandt) з WinFuture стверджує, що це офіційні маркетингові зображення від Samsung, а не рендери користувачів, що базуються на витоках, попередніх моделях або прогнозах дизайну.

Судячи з рендерів, у Galaxy S23 не буде спільного виступу для тильних камер, який був у його попередника, Galaxy S22. Але кожна з трьох основних камер трохи виступатиме над тильною панеллю. Корпус S23, як і в попередніх моделей, є поєднанням металевого каркаса і скляної задньої кришки. Також зображення показують, що новинка буде доступна в чотирьох кольорах: чорному, білому, зеленому та рожево-бузковому. За даними WinFuture, колірні варіанти отримають такі назви: чорний - Phantom Black, зелений - Botanic Green, рожево-бузковий - Mystic Lilac, білий - Cotton Flower.

Востаннє Samsung використовувала різні прикметники в назвах кольорів для серії Galaxy S20, а після цього просто в опис кольору додавала слово Phantom, наприклад, чорний - Phantom Black.

Як очікується, до оновленої флагманської серії увійдуть моделі Samsung Galaxy S23, S23+ та S23 Ultra. За чутками, Galaxy S23 отримає OLED-дисплей, а вся серія буде побудована на продуктивнішій версії процесора Snapdragon 8 Gen 2, з 8 або 12 Гбайт оперативної пам'яті LPDDR5X і накопичувачем UFS 4.0. Всі пристрої серії будуть поставлятися з Android 13 з коробки.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна